[]

Duy nasıl sökülür?

Salonun ampulu yanmamaya başladı, ampulü değiştirdim fakat yine yanmıyor. Yukarıdaki kablolara da baktım, yine yanmadı. Duyun ici paslanmış, muhtemelen ondan yanmıyor, en mantıklısı bu duyu değiştirmek. Boş kablolara duy takmayı biliyorum fakat var olan duyu hic sökmedim daha önce. Nasıl sökücem?




 
öncelikle tüm sigortaları kapat ve elektrik olmadığndan emin ol öyle işe başla
sonrasında duyun fotosunu at ona göre söyleyelim
yapacağından emin değilsende elektrikçi çağır elektriğin şakası olmaz bugün bişey olmaz yarın yangın çıkartır Allah korusun.
  • basond  (18.06.17 18:36:29) 
sigortalar kapalı iken, kontrol kalemi ile yine de duyu kontrol edin. duyun dibindeki koni şeklindeki parçayı çekip aşağı indirin. duyun dibinden tavanda askı varsa asılmış olabilir onu çıkarın. kablolar ya bantlanmıştır ya da vidalı ek yeriyle takılmıştır. onu söküp yeni duyu takın. artı eksi yani faz nötr fark etmez. bantlanmış ise vidalı ek parça almanızı tavsiye ederim 50 kuruş falandır. bi ucundan faz nötr girer diğer ucundan lambanın kabloları. daha kolay olur. söktüğünüz gibi sistemi toplayın.


  • icim urperiyor  (18.06.17 19:36:39) 
o vidali ek dedikleri seyin adi klemens.


  • alperz  (18.06.17 20:53:48) 
aslında çok basit ama epey bi çeşit duy var. belki resim atdan yardımcı olabiliriz.

sigortaları kapatmadan dokunmaman gerektiğini zaten biliyorsundur. bir de kontrol kalemin olsun. elektrik gelmediğinden emin ol.
  • orpheus  (19.06.17 00:43:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.