[]

İki yamuk kavuşacak diye...

Kuzenin düğünü var. Yok düğün için bana davul zil almış, yok oynayarak çıkacakmışız filan. İki yamuk kavuşacak diye ben niye şebek oluyorum yahu? Gelin hanımın gönlünü yapma gibi bir zorunluluğumuz var mı? Kuzeni severim ama düğüne gidecek havada bile değilim açıkçası.




 
Haha ben olsam yapmazdim. Ama iyi bir ambiyans yakalanirsa guzel de gorunebilir ama bunun icin bir dugun uzmaninin falan tutulmasi gerekli. Kuzenin 100.000 liralik bir dugun yapmiyorsa zor.


  • Traveller  (17.06.17 22:32:55) 
zorunluluk demek ki var da bu kadar dertlenmene rağmen "ben yapamam onu ya, başkasını bul" diyememişsin.


  • baba jo  (17.06.17 22:34:34) 
Espriyi anlamayanlar varmış:

lh5.googleusercontent.com
  • devilred  (17.06.17 22:38:13) 
Ben de yapmam ama duzgunce reddedebilirim..Az ye de bi şebek tut diyenibilirsin, tam sana yakisan bisi olur.


  • maria puder  (17.06.17 22:45:14) 
Bence öyle düşünme ya, düğünler akrabaların en saçma hallerine tanıklık ettiğimiz şeyler. Tamam bizim ailede de çok öyle duvara tırmanan halay başı filan yok ama her düğünde dağıtan bir enişte / yenge illa ki vardır :D

O yüzden komik ve eğlenceli olacağı için ben direkt oynardım, işi eğlenceli kılmak için bence arkadaş çevreni ya da iyi anlaştığın kuzenleri de oyun ekibine kat beklediğinden oldukça komik geçebilir :)

Bu arada favori düğünlerim asadsad :D

www.youtube.com

www.youtube.com

Hiç içinden gelmiyorsa vertigom çıktı var düşüp bayılırım diye bahane uydur.

edit: Çok geçmiş olsun yau, bilmeden yazdım ama gerçekten geçerli bir sebep :(
  • neferkitty  (17.06.17 23:10:54 ~ 23:26:55) 
@nefer

O bahane olmuyor ne yazık ki, gerçeğin ta kendisi. Düğüne gitmek istememe sebebim hatta.
  • devilred  (17.06.17 23:23:16) 
Ya afedersin ama yapmasam hem kuzenim hem de annesi/babası, yani dolayısıyla işte teyzem mi oluyor dayım mı eniştem mi her neyse, beni komple hayatlarından çıkaracak olsalar yapmam öyle bir şey. Bence sana sormadan böyle bir şey planlayıp bir de kesin gözüyle bakması hoş değil.


  • love my way  (17.06.17 23:25:58) 
:D :D :D Çok güldüm yahu.

Kuzen düğün sarhoşu olmuş, birinin bunu yapmak istememesi bile garip geliyordur şimdi. Bm kafayı dağıtmak için yapardım, şebek kılığına girmeye bahane arıyorum da, kuzeninin düşüncesizliği olmuş bu da birwz. Zorunda seğilsin. maria pudee'in dediği gibi "Az ye de şebek turiumsu bir tepki verilebilir.
  • aychovsky  (17.06.17 23:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.