[]

sahibinden.com hk.

Merhaba,

telefon almayı düşünüyorum. teknoloji marketlerden farklı olarak sahibinden.com'da fiyatlar baya baya fark ediyor. sıfır diyor kutusunda diyor garantisi var diyor. en basitinden iphone 7 32 gb vatanda 3389 lira. sahibindende 2700. 2500 e bile var. bu nasıl oluyor? bu ürünlerin durumu nedir, alınır mı bilgisi tecrübesi olan var mı?

Teşekkürler.

 
mobilden favoriye alinmiyor. ben de merak ediyorum, takip edeyim duyuruyu.


  • pgup  (17.06.17 20:25:32) 
yurt dışından getiriyor olabilir. evkur ya da operatöründen taahhüt ve senetle acil maddi ihtiyacı için almış ve satıyor olabilir, sonuçta tek çekim de olsa kredi kartıyla alabilmek mağazadan alabilmek varken ondan nakit olarak alman için fiyat olarak çekici olması gerek.


  • i drive the hearse  (17.06.17 20:27:04) 
Borcu olanlar operatörden faturaya ek taksitle telefon alıyor. Telefoncuya veya kendi ilan açarak daha düşük fiyata satıyor. Zarar ediyor ama nakit parası oluyor. Krediden daha mı avantajlı onlar için bilmiyorum.


  • Lim5  (17.06.17 21:26:44) 
SAHİBİNDEN.comdan şu anda telefon alınmaz. malum bylock olayıyla sıkıntılar çıkıyor. kendini aklaman baya uzun bir zaman alıyor... başka birisi senin wi fi noktandan bylock kullandı diye polis seni sorgulayabiliyor.
bu yüzden ucuz olabilir.
gerisini arkadaşlar yazmış.
  • gotic  (18.06.17 00:23:37 ~ 00:24:43) 
sahibinden.com'da süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama ben gittigidiyor'u kullanırdım. malı görüp ödemeyi öyle onaylıyorsun. 3 gün süresi var, sana kontrol etmen için yeter diye düşünüyorum.(tabi gittigidiyor'da da dediğin kadar fiyat farkı varsa)

fark nedeni ise açıklanmış zaten.
  • cemiyetin ünlü siması  (18.06.17 00:42:59 ~ 00:43:34) 
çok ucuz olan telefonların tamamı paralel ithalat. tr distributor garantisi içermiyor. fason bir ithalatçı garantisi veriyorlar.


  • 507  (18.06.17 01:44:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.