[]

Baza mı ikea mı?

m.ikea.com.tr


Bu model yatağı mu alayım yoksa tek kişilik baza mı alayım

Bu ahşap karyola+yatak bana 220 liraya mal olacak

Baza+yatak alırsam 400 liraya mal olacak. Ayrıca bazanın saklama bölmesi olması hoşuma gidiyor

 
Ben karyolayı beğendim ama sen baza al, saklama bölmesi hoşuna gidiyor madem.


  • devilred  (17.06.17 04:09:54) 
karyola çok ses yapan, rahatsız bir şey. baza al.


  • sta  (17.06.17 07:22:26) 
Ben bunun çift kişiliğini alacaktım. Sonradan alamadım fakat gayet şık bir ürün. Tek kötü yönü kullanılan çam masifi ve yumuşak bir ağaç türü. Darbe alınca ezilir diye düşünüyorum ama suntalamdan iyidir.

Bu arada ikeada onlara ait ucuz olan yaylı yatağı kesinlikle alma cm2 başına düşen yay miktarı çok az. Piyasada markası duyulmamış fakat yayı fazla olan yatak alsan ondan on kat iyidir. Zira üzerine yatınca alttaki lataları hissetmen kaçınılmaz.
  • filipis  (17.06.17 09:45:24) 
öğrenci işi geçici olsun diyorsanız ikea.
ama çalışıyorum diyorsanız baza.yillar sonra başka bir düzen kursanız bile is görür bazali o yatak.

  • balik kraker  (17.06.17 10:35:11) 
Karyola bana oyuncak gibi geldi hiç güvenilir durmuyor. Normalde karyolayı daha çok severim ama bu durumda baza diyorum.


  • angelus  (17.06.17 11:24:18) 
karyola ses yapıyor, bundan daha kalitelisini yıllardır kullanıyorum.

baza daha iyi olabilir, hiç kullanmadım.
  • gurur  (17.06.17 13:55:39) 
bunu kullanıyorum(ikea), sağdan sola dönerken bile çılgın ses yapıyor.


  • rastocasdelay  (17.06.17 15:32:02) 
Teşekkürler o zaman baza alıyorum


  • tavish11  (17.06.17 18:11:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.