[]

3. Kata hirsiz girmis

Kilidi kirmislar, iceri girmisler, ust kattaki komsumuz fark edince de kacmislar bir sey alamadan, guvenlik amacli kilitleri degistiriyoruz. Anahtarci geldi bugun, bir kilit cesidi varmis, kaktirmali ittirmeli bisey dedi modelini anlamadim, 100 tl ye iscilik dahil yapacak, degistireyim mi kilidi?




 
değiştir


  • neira  (17.06.17 00:10:23) 
100 bana biraz çok geldi. O dediği kilit yalancı kırılan kilitlerden. Normalde hırsızlar kilidi ortadan kırarak kalan kesimi döndürüp açıyorlar. Bunda bir nevi perfore gibi birşey var zorlanınca öyle bir noktadan kırılıyor ki kırılan kısım içte kalmasına rağmen mekanizma daha da içerde kaldığı için döndürülemiyor. Öyle ahım şahım bir teknolojisi yok ama işe yarıyor. 60tl ye taksın. Pazarlık yap.


  • shenergy  (17.06.17 00:17:10) 
Kilidi kendiniz alın, işçilik olarak da 30 tl falan verin gitsin.
100 tlye kilit mi değiştirilirmiş?

  • bir nick var benden iceri  (17.06.17 00:31:02) 
Gidin kilidi kendiniz alın. Anahtarcılar çok geçirir.


  • EXXE01  (17.06.17 01:12:35) 
100 tl cidden fazla mi geldi?? Adam hem sizin yerinize kilidi alip gelecek (yapi markete gidip (arbaayla ya da toplu tasimayla bir de orada zaman harcamanizi engelliyor) hem de eviniZe kadar gelip takacak.

100 tl fazla degil sizi kurtardigi zahmete bakilirsa.
  • kuehles blondes  (17.06.17 05:10:50) 
Kilit değiştirmek çok kolay bir şey bu arada basit bir yıldız tornavida yeterli.

Kırıkdığı zaman kendi içine gömülen veya zorlanınca alarm çalan kilitler var.
  • emfuzi  (17.06.17 10:12:16) 
Alarmlı kilit +1

100 TL dediyse 50 vereyim de 70de anlaşın
  • gozu acik sevisen yahudi  (17.06.17 12:18:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.