[]

Araba alacağım nasıl?

www.sahibinden.com

Bu model nasıl? Fiyat/performans olarak değerlendirmenizi rica edeceğim.
Not: ilk araba deneyimim. Yeni şoför üm. Ona göre uygun mudur sizce?

 
malzeme kalitesi olarak çok kalitesiz bir araç.
genelde yüksek kilometreler yapmış araçlar için önyargılı değilimdir ama hor kullanılmış bir arabaya benziyor. senede 17k km yapmış. lpgli bir araç için motor durumu göz önüne alındığında (kuru yakıt) pek sağlıklı durmuyor. yine de hasar kaydı durumunu filan sorup ekspertize sokup alınılabilir. ama kesinlikle motor performansı %75- %85 arası çıkacak.

astra, fiesta gibi alternatife de bakın derim.
  • mind mischief  (16.06.17 22:51:08 ~ 22:52:13) 
O butceye Astra/Fiesta bulamaz yalniz.


  • stavro  (16.06.17 23:46:11) 
Bence fiyata gore uygun. Temiz de duruyor.


  • brad pitt  (17.06.17 00:05:35) 
bu araba bitmiş okeye dönüyor. alanın elinde kalır. ha diyorsan bi beş bin daha harcarım motorunu falan yaptırırım o zaman alınır.


  • alperz  (17.06.17 00:08:00) 
o fiyat aralığında daha az km'li, otomatik palio ya da sirion'lar var, onlara bakabilirsiniz.


  • gezegen olan pluton  (17.06.17 00:09:01) 
direksiyon simidi kaplama. yani yeterince yıpranmış bir araç ki adam direksiyonu kaplatmak zorunda kalmış, tekerleri kışlık lastik. yani resim ya eski ya adam kışlıkları çıkarmamış.

bana sorarsan peugeot, hele ki otomatiğini tavsiye etmiyorum.
tavsiye edebileceklerim honda jazz ilk sırada, polo, corsa, fiesta şeklinde olurdu.
  • discopolice  (17.06.17 00:28:58) 
İki satır zahmet edip araç hakkında detaylı bilgi vermeyen 3 parça boya, muayyer, yürürü güzel dosta gidecek araç, alana hayırlı olsun, hasar kaydı şişirilmiş, evviliyatı temiz yazan ilanları okumadan kapat. Gerçek ve dürüst satıcı ilanı düzgünce yazar.

Araç alırken kaçıncı sahibinden olduğunu öğrenin hasar kaydını tanıdık sigortacıdan öğrenin. Otomatik araç ise şanzıman ustasına ayrıca gösterin.
  • Fritz-X  (17.06.17 00:34:48) 
@stravo 2007 model bu aracı alacağına 98-02 model hb astra alabilir. 2-3 bin lira daha koysa piyasadaki temiz astra g'lerden birini alabilir. yani ben olsam bu aracı alacağıma 15 senelik astra alırdım. en azından ustası çok. parçaları ucuz sayılır. yolda bırakmaz. satmak isterse değer kaybetmez. 2014'de 22k tl'ye alınan astra şu an 27k liraya satılıyor.


  • mind mischief  (17.06.17 00:38:46) 
Buradan bakmakla bir arabanın iyi ya da kötü olduğunu değerlendirmek zor malesef. Modeline göre de kilometresi normal bence. 10 yaşındaki arabanın 60bin kilometrede olmasını beklemek gülünç.

Güvenlik açısından sorunlu bir model. Bu yüzden uzak dururum ben. Araçtan beklentilerinizi ve bütçenizi yazarsanız belki daha iyi öneriler sunulabilir.

Ve son olarak, burası önemli: benzin-lpg'li araç alacaksanız mutlaka silindir kompresyon testi yaptırın bir ustaya. Hele ki yüksek kilometreli araçlarda çok önemli olan bu konu göz ardı ediliyor. Buna baktırmazsanız motor ömrü bitmiş bir araç alabilirsiniz.
  • md11  (17.06.17 00:58:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.