[]

Huzursuz Bacak Sendromu

merhaba. bu sıkıntıdan muzdarip olup ilaç kullanmadan çözmüş olan var mıdır?

sağlıklı günler dilerim.


 
Siyah hardal tohumu diyorlar bir araştırın isterseniz


  • curukturpkokusu  (16.06.17 21:28:59) 
Varsa ben de alayım varsa bi çaresi.

Şimdilik benim bulduğum yontem bacağımı dayanabildiğim kadar soğuk suya tutmak, kurulamadan ıslak ıslak yatağa girip ayakları yukarı dikip uyumaya çalışmak. 5-10 dakika için de daldım daldım.

Curukturpkokusu, sitah hardal tohumu nasıl kullanıyor? Yeniliyor mu suruluyor mu?
  • halanne  (16.06.17 22:04:01) 
Gecen burdan birileri daha sormuştu. Aktardan alıyorsunuz hergün bir çaykaşığı ekmegin arasına koyup yiyormuşsunuz. Annem yaptıgı zaman faydasını gördü ama 3 ay falan devam etmek lazımmış galiba. Bir de anneme çoraplarını buzluğa koy demiştim ben onda yanma da oluyor.


  • curukturpkokusu  (16.06.17 23:06:49) 
Bana bir mesaj atarsan bir ara yazacağım.


  • hayde bre  (16.06.17 23:39:46) 
valla aynı sıkıntı bende de vardı birkaç ay önce.nasıl olduysa kendiliğinden geçti hatta şimdi duyuruyu görüp hatırlattın çok sağ ol gerçekten:/ bu süre zarfında herhangi bir ilaç kullanmadım, sanıyorum çözümü kafada bitiyor, kafaya takmayacaksın.


  • mungojerry  (16.06.17 23:40:47) 
Geçenlerde Twitter'da okudum bunu. Soğuk su tutmak çözüm denmiş.


  • l arrache coeur  (17.06.17 00:30:14) 
ben buzdolabında sakladığım kolonyası dizlere ve sizden aşağı tüm ayaklarına boca ediyorum.elimde dokunmadan kurumasını bekliyor vakit geçirmeden gidip yatıyorum. genişe yaradı.


  • balik kraker  (17.06.17 01:15:38) 
mobil edit:genişe =hep işe


  • balik kraker  (17.06.17 01:16:12) 
google'layabildiğim kadarıyla anladığım şu ki

HBSye yol açabilecek muhtemel eksikliklerin başlıcaları demir, magnezyum, b12, folik asit, kalsiyum ve d vitamini imiş.

siyah hardal tohumu kullanımı hakkinda ise okuduğum anladığım şu: normali 20 gun/ max 1 ay boyu kullan. ilk hafta gunde (sabah aksam) 2 kere sonra 1 kere ac karnina 1 tepeleme cay kasigi (max 3 cay kasigi) Siyah Hardal Tohumunu cignemeden bir kac yudum suyla yut sonra yarim dilim/bir dilim ekmek ye.
aktardan almadan once 5/6 tane at cigne, baharatli hardal tadi vermeli, vermiyorsa bayattır alma.
Hbs dışında bagirsak gazlarina ve sicak havada bile elleri vs üşüyenlere de deva. bitkisel tedavileri aliskanlik etme ihtiyac varsa kullan!
  • karabasun  (17.06.17 02:10:54 ~ 18.06.17 16:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.