[]

Kitap önerisi

12 yaş erkeğe ne alınır? Türü dram olmasın içeriği hayvanlar vs olmasın. geleceğe dönüş serisini seyretti bilimkurguyu çok sevdi mesela. Ufuk açıcı bir kitap olabilir ama gerçekten çok kopuk da olmasın. Harry potter vs olmaz yani.

Seksen günde devri alem, denizler altında 20 bin fersah gibi kitaplar arıyorum. Jules verne macera kitapları iyi. Ben en son bunlarda kaldım. Ya da Balonla beş hafta, ay'a seyahat filan :)))) hani bunlardan sonra çıkıp da best seller olan bunlar gibi kaliteli kitaplar çıkmışsa önerinizi alırım. Yoksa denizler altındayı alayım. şu anki çocuklar da bizim okuduğumuz klasikleri mi okuyo ne okuyo bilmiyorum :)


 
ben aynı yaştaki yeğenime red kitin çizgi romanlarını aldım, hastası oldu.


  • re noreno  (16.06.17 18:00:09) 
ilban ertem'in çizimleriyle puslu kıtalar atlası.


  • tolgan  (16.06.17 18:01:06) 
ben çocukken en çok sevdiğim kitap serileri şunlardı:

-gizli yediler
-afacan beşler

bu ikisi tamamen bir grup çocuğun maceradan maceraya koşması, gizemli olaylar çözmesi, hırsızları yakalaması falan.

-gülperi'nin serüvenleri
hayvan olmasın demişsiniz ama bunda da çok sürükleyici maceralar var aslında. hayvanları çok seven bir kızın işkence gören hayvanları kurtarmak için kalkıştığı boyundan büyük işleri ve tabi ki her seferinde hayvanları kurtarmasını konu alıyor. benim favorim buydu çünkü elmyra gibi bir çocuktum.

bir de bu seriler en az 15 kitap falan. bir başlayınca oku oku bitmiyor ama çok heyecanlı oldukları için hiç sıkmıyorlar.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (16.06.17 18:10:46) 
jules verne dünyanın merkezine yolculuk kitabı aradığın kitap bence.


  • fyodor fyodorovic  (16.06.17 18:28:41) 
jules verne kitaplarını okumadıysa hiç düşünmeden onları al bence, çok etkileyici kitaplar. dünyanın merkezine seyahat, iki yıl okul tatili, denizler altında 20bin fersah


  • neseranni  (16.06.17 18:51:22) 
Robert Michael Ballantyne - Mercan Adası


  • lüzumsuz adam  (16.06.17 18:54:10) 
klasik adı üstünde klasiktir; biz de okuduk, şimdiki çocuklar da okumalı ve okuyorlar da.

ayrıca neden gerçeklerden kopuk diye harry potter okumasın ki? harry potter okusun, gayet ufuk açar. meb'in temel eserlerinin hepsinden alabilirsin, çocuk kalbi ile fareler ve insanlar'ı da okusun. dram okusun kesinlikle. iyi ve güzel bir gönüle sahip olacaksa şimdiden temelleri atılmalı, bu da dramla olur.

gerçeklerden kopup muhteşem bir hayal gücüne sahip olmasından ya da dram seven bir sütoş olmasından korkmayın. bunlar güzel şeyler.

bi de puslu kıtalar atlası'nın çizgi romanı +1
  • fragile lady  (16.06.17 21:07:46 ~ 21:09:38) 
@fragile lady

Şu an alacagım kitap hayvanlı dramlı olmasın . Yoksa tabi ki onları da okuyacak, genellemeyelim :) harry potter zinhar caiz değildir. İdam edilmeli.
  • etki  (16.06.17 22:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.