[]

Ali express saat alimi

Ali expressdeb baya bir saat almak istiyorum.0.30 dolar ile 1.5 dolar arasindaki saatler.Bunlardan kac tane alabilirim en fazla?Bireyselim su anda. Fakat lazim olursa toplu alim icin sirkette gosterebilirim. 20 tane alsam mesela farkli 4 saatten olur mu? Sirketle alınca vergi çıkacak muhtemelen, bu saatler için odeyecegım vergi bedelini nerden öğrenirim?




 
Hiç kasma, maksimum 2-3 adet al ve farklı isimlerle farklı adreslere göndert. Diğer türlü ticari amaç için derlerse sadece vergisini ödeyip alamazsın, bir sürü gümrük masrafı çıkarırlar.


  • kimlanbu  (16.06.17 14:46:54) 
boyutu büyük olmadığı sürece alırsın aslında.satıcı paketin içeriğini değiştirip bi güzellik de yapar.


  • mungojerry  (16.06.17 15:05:06) 
Saatleri alacagım satıcılar farklı. Bu hepsi bir anda gelmez demek oluyor dimi? Yani 5'er 5'er farklı satıcıdan alsam farklı zamanlarda gelir heralde. Bu da riski azaltıyor.Saatlerin kargo ücreti de yok.


  • maria puder  (16.06.17 15:07:48 ~ 15:08:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.