[]

sırbistan a arabayla gitmek için vize

Merhabalar, bir festival için sırbistan a gideceğim fakat uçak ücretleri deli gibi pahalı onun yerine arabayla gitsem diye düşünüyorum. Fakat sırbistan vizesiz olduğu ve arabayla geçiş yapacağım ülkelerde vize istediği için schengen vizesi gerekiyor sanırsam.
Nerden almalıyım bunu ki sırbistan a en kolay şekilde gideyim.



 
Bulgaristan transit vizesi alman gerekiyor.


  • duptıs  (16.06.17 10:14:36) 
Transit vize yazdim ama bununla bitmiyor masrafin.yesil sigorta yaptirman lazim once 200 lira civaridir 15 gun.sonra vizeyi 2 gunluk veriyorlar kuru vize ucreti 60 lira civarindaydi diye hatirliyorum.bulgara girdin vignette alacaksin.7 gunluk 30 lira falanda o tutar.birde ehliyet mevzusu var.bulgar cok bakmaz ama ya yeni ehliyet olmasi lazim,ya da international ehliyet alacaksin.sirb otoban ucretleri kaliyor en sonda.yakit,yolda ivir zivir .donusu 2 gunde yapamayacagi i varsayarsak donus icin gene transit vize alacaksin.


  • duptıs  (16.06.17 10:34:22) 
Saraybosna ucaklarına bak, Saraybosna'dan araba kiralayıp geçebilirsiniz. Günlük 35€ kiralayıp Belgrade gitmiştim. Yollar çok virajlı ama gidilebilir.


  • canbonomobenseno  (16.06.17 10:53:10) 
Transit vizeye basvurmadan duz yunan vizesine filan basvur. Transit vize gereksiz.

Bir de yesil sigorta gerekiyor ve ehliyet eski tipse
Uluslararasi ehliyet laizm o yizden yeni ehliyete cevir mutlaka.
  • kuehles blondes  (16.06.17 10:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.