[]

6 yavru sokak kedisi ve annesinin bakımı hakkında

arkadaşlar çekmeköy tarafında kliniğimizin dibinde bakmaya çalıştığımız 1 anne ve 6 adet yavrusu var. gerekli şartları kendisi için oluşturmaya çalıştık ancak anne ertesi gün mevcut kutudan yavruları çıkarıp daha güvenli yerlere götürmeye çalıştı ve bunun için yolun karşısına geçip oto yıkamacının kulübesine girdi... adam "kedilerinizi burdan alın" gibi bir tepki verdiği için şimdilik kliniğimizin kullanılmayan bodrum katına koyduk ancak orda da korkuyoruz bir şey olur diye. anneye mamasını suyunu düzenli veriyoruz, kum da aldım hatta. ancak dış dünyadan da soyutladık gibi oldu bu da hoşuma gitmedi. önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum, malesef çok bilgi sahibi değilim.




 
yavrular 1-1.5 aylık olana kadar bu şekilde tutabilirsiniz bence. fırsatınız varsa günde bi kaç saat çıkarın, güneşte dolansınlar, yine içeri alırsınız. bende de 3 haftalık yavrular var, bu şekilde yapıyorum.


  • manuel mandalina  (16.06.17 09:54:55) 
bizim sitenin bakkalı kedi taşıma çantası içinde bakıyor anne ve 3 yavrusuna. arada salıyorlar anneyi. halinden memnun hepsi.yavrular ayaklanıp büyünce salacaklar


  • hasmetizm 2046  (16.06.17 10:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.