[]

Bir gununuz nasil geciyor?

Genel olarak bir gun icinde neler yapiyorsunuz, bugün mesela neler yaptiniz sabahtan aksama kadar. Tek mi yoksa birileriyle birlikte mi yasadiginizi da belirtirseniz super olur. Bu gune ek olarak normalden farkli yaptiginiz seyler varsa baska zamanlarda onu da diyebilirsiniz. (Buna ek olarak en fazla x yapiyorum, gibi)

Ornegin ben bugun kalktim sabah. Arkadaslarim bende kaliyor bir haftaligina. Hep beraber kahvalti yapacaktik once market alisverisine gittik. Sonra kahvalti yaptik. Kahvaltidan sonra aksama kadar zaman nasil gecti bilmiyorum aslinda. Pasta yaptim. Pastadan sonra da aksam yemegini hazirladik beraber. Yemekten sonra turk kahvesi yaptim hepimize. Sonrasinda yapacak bir seyler aradim, sirf zaman gecsin diye oyalandim. Dizi falan izlemeyi sevmedigim icin biraz bir seyler okudum, bir seyler yazdim. Simdi ise uykumun gelmesini bekliyorum. Aslinda disari cikmadigim gunlerde, zamanim hep bu sekilde geciyor.

not: telefondan yazdim usendim turkce karakterler yok kusura bakmayin.

 
Bugün yaz okulum başladı. Özlemişim okulumu. Yemyeşildi kampüs. Sırf bu ortamdan kopmamak için bile ölene kadar okumayı düşünüyorum. Bugün böyleydi. Evdeyken de canım ne yapmak istiyorsa onu yapıyorum. Bir rutinim yok.


  • dissendium  (16.06.17 00:59:44) 
cok ozluyorum
sigara iciyorum
kapanis

daha literal cevap: film, aylaklik, aksama dogru kahvalti, film, aylaklik, film, uyku
1 ev arkadasim var
  • hjarteblod  (16.06.17 01:36:43) 
Uyanış
Varoluş sancısı
Uyuma

Onun dışında bi gece bi gündüz çalıştığım için bir günüm bir günümü tutmuyor. Bugün çalışmıyordum mesela, arkadaşlarla oturduk biraz, biraz da bir şeyler okudum derken geçti zaman.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (16.06.17 01:38:38) 
şu ara gerçekten hiçbir şey yapmıyorum ya. yaz geldiği için iş bitti sayılır, temmuz başına kadar bir şey gelmez muhtemelen. ramazan dolayısıyla evdeki herkes ölü, onlarla da bir şey yapamıyorum. gün içinde kız arkadaşımla konuşuyorum, bu taraflara gelecek olursa buluşuyoruz. reddit'te takılıyorum, duyuru'da ve sözlükte kavga çıkarıyorum, müzik dinliyorum, üşenmezsem arada kitap okuyorum falan. birader nhl 09'u kurmuş, bu ara sürekli onda maç yapıyoruz. bugün o chicago'yu aldı ben toronto oldum, best of seven seri yaptık, 4-2 tokatladım eşşoleşşeği. sahurdan sonra da isveç ya da rusya ligi'nde kapışacağız, yatmadan önce 4-5 sopa darbesi daha vurayım huhohaha.

ramazan bittikten sonra da bol bol basketbol oynarız diye düşünüyorum. anneme ingilizce çalıştıracağım bir de. tahtamız, kalemlerimiz, kitaplarımız falan her şey hazır. şu ara vakti olmuyor, işten geliyor zaten yemekle uğraşıyor. ağustos'a kadar böyle sığır gibi yaşayacağım, sonrasında okul taşınma derken standart öğrenci hayatına dönerim. okula giderim, buz hokeyi izlerim, arkadaş bulursam basket-tenis oynarım, çalışırım falan öyle yani.

bugün mesela gece 5 gibi yatarım diye düşünüyorum. uyandıktan sonra ne yapacaksın dersen hiçbir planım yok. eurosport üyeliğim var aslında, stuttgart'ta bir turnuva var, tenis izlerim belki. sonra yine biraderle hokey kapışırım. gerisini bilmiyom. o kadar uzun vadeli plan yapabilsem zaten anasının "OĞLUM SENİN OKULUN NE ZAMAN BAŞLIYO, GİTSENE SEN" dediği bir sığır parçası değil de ceo falan olurum yahu.
  • der meister  (16.06.17 02:02:06 ~ 02:03:21) 
Haftaiçi her sabah 8 de servisle işe gidiyorum. Ofise çıkmadan alt kattaki kafeye uğruyorum kahvaltı yapıyorum 10:00. Ofise çıkana kadar 10:30. Bi kahve yapıp içeyim 11:00. Üstüme çeki düzen vereyim 12:00. Yemeğe çıkalım, dönüş 14:00. Bişeyler mi içsem acaba 15. Ah yapılacak işlerim vardı! Neyse sonra, servise yetişmeliyim.. çok yoğun çalışıyorum çok.


  • soyut park  (16.06.17 02:21:24) 
bugün normalde 13:30'a kurmuştum saati ama 12'ye doğru arkadaşımın telefonuyla uyandım. yarım saat onunla konuştuk. yataktan kalktım. kediyle yuvarlandım bir süre. ardından 1 saate yakın yoga hareketleri, esneme vs yaptım bir radyo programının kaydını dinlerken. 13:40 civarı cilic-tipsarevic maçı başladı, yemekle beraber onu izledim. ardından potomok chingis khana diye bir film izledim. çok iyiydi. izlediğim en iyi rus sessiziydi herhalde. onunla ilgili birkaç yorum okudum. sonra bir-iki forumda vakit öldürdüm. 7:40 falandı koşuya çıktım. 9'u geçiyordu anamlara geldim. duş aldım, kedilerle oynaştım, yemek yedim onlarda. sonra eve geldim. kendime tahdit koymuştum tek başımayken haftada bir cuma/cumartesi içeceğim diye ama dayanamadım, bugün de ucuz şarap açtım. onu içerken 2 tane laurel-hardy kısası izledim. iyi değillerdi o kadar. şimdi de uyumayı beklerken internette geziniyorum.

yarın için de 12'ye kurdum saati. vikhlyantseva'nın maçı var. onu izlerken esneme falan yaparım. sonra yemek yer çıkıp boğaz'da yürürüm 2 saat civarı. ağırlık kaldırıp indirmeye başladım yeniden. ağırlık dediğim de maks 35 kilo. akşam 7'de auger-aliassime'le casper ruud'un maçı var, onu izlerken işte çeşitli psikopat hareketler ve indirip kaldırma yapmayı planlıyorum. sırada 2 rus sessizi var. aralarda da onlardan birini (belki ikisini) izlerim. bir de uzun zamandır ertelediğim bir e-mail vardı. gece de (rakıya uygun bir şeyler hazırlayamazsam) kaçak viski içip onu cevaplamayı planlıyorum.

yalnız yaşıyorum (zaten faaliyetlerin acınasılığından anlaşılmıştır). birileriyle buluşmadığım, bir etkinlik olmayan zamanlar aşağı-yukarı böyle geçiyor. en fazla kitap okuma, yazları yüzme, kırk yılın başı da tenis falan ekleniyor artı olarak.
  • misterturist  (16.06.17 05:03:33 ~ 05:06:05) 
haftaiçi: sabah kalkış - iş - öğle yemeği - iş - eve dönüş - spor - duş - yemek - kitap/dizi - kapanış


  • eindaclub  (16.06.17 10:12:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.