[]

Telefon önerisi- 2500 tl civarında hangi modelleri önerirsiniz?

Arkadaslar merhaba. 5 ay önce aldığım s6 edge cep telefonum bir yurtdışı seyahatimde çalındı maalesef. Dolayısıyla tekrar telefon almak durumundayim.Telefonumun fotograf cekme kalitesinden ve diger özelliklerinden son derece memnundum. Sizce aynı modelden tekrar mi alsam? Yoksa yakin fiyat araliginda( 2000-2500 tl ) tavsiye edeceginiz baska modeller neler olabilir?

Not:
Tercihen android, yüksek çözünürlüklü kamera ve dahili hafizanin fazla olması

 
kusura bakma alakasız ama, nasıl çaldırdın? ben de çantamı çaldırmak üzereydim. trende kompartımanın üstüne koyup uyudum, son anda tren dururken kapıda yakaladım adamı tamamen benim aptallığım. telefon nasıl çaldırılıyor?


  • diffarentiationation  (16.06.17 00:23:24) 
illa android olsun demiyorsan o fiyata iphone se öneririm.


  • halitkin  (16.06.17 00:25:23) 
@diffarentiationation Geçen hafta Barcelona La rambla da calindi maalesef. İspanya ya gitmeden önce bu tip hırsızlık vakalarinin cok oldugunu duymustum, o yuzden cok da dikkat etmistim aslinda. Cantami capraz takmak, elimin surekli üstünde olmasi vs. Ancak insan dikkatini 7/24 ayik tutamiyor maalesef. La rambla üzerinde bir butige girmistim, telefonum da cantamin ön gözündeydi. Birseylere bakarken dikkatim dagildi sanirim, çantami önümde tutamamis olabilirim. Kasaya ödeme yapmaya gittim, cantamdan cuzdanimi cikaracaktim ki, ön göz fermuarinin biraz acik olduğunu farkettim.Sonra da baktim ki telefon yok...Adamlar yan kesicilikte master sanirim,ruhum duymadi cunku.


  • love angel music baby  (16.06.17 00:50:02) 
ben xiaomi modellerine bakınıyorum bu sıralar.


  • sanat guresi  (16.06.17 03:08:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.