[]

Hala ev telefonu kullanan var mı ?

İşini evinden yürütenler ve bundan dolayı zorunlu kullananlar dışında...




 
Anneannemin evinde hâlâ var. O cep telefonu kullanmayı bilmiyor, öğretemedik. Şarja falan takamıyor. Bu yüzden hâlâ var. Biz arayınca açar.


  • tahin pekmez yoğurt  (15.06.17 22:54:53) 
biz de var, acil durumlar icin tutuyorum, deprem, darbe vs gibi. aslinda cevirmeliye donecegim fakat bizde telsiz oalrak var. bence en guzeli cevirmeli, en guvenilir ve ulasilir olani.


  • mavicorap  (15.06.17 23:04:18) 
Bizim evde de var. Pek kullanılmıyor ama yılların verdiği alışkanlık dolayısıyla hala duruyor öyle. Sabit telefonları aramak için nadiren kullanıyoruz sadece. Zaten telefon internet paketine dahil olduğu için ekstra fatura da ödemiyoruz.


  • nesenbilneben  (15.06.17 23:05:36) 
Evde telefon hatti var ama cihaz bagli degil kullanmadigimiz icin. Telefonun varligini unuttuk. Ev telefon numaramiz var ama kullanmiyoruz. Ayrica adima bir tane daha sabit hat var, son 4 hanesi sirali numara ve cep telefonumun son 4 hanesiyle ayni oldugu icin iptal etmeyip sabit fatura oduyorum ona :D


  • stavro  (15.06.17 23:07:42) 
Bizim evde var.


  • elorelia  (16.06.17 00:06:21) 
turkcell kredi kartı ile ödeme kabul etmediği için az önce kullandım. yarına kadar da kullanıcam.


  • sanrı  (16.06.17 00:08:35) 
Ailem ve babaannemin evinde var. Oturdukları muhitteki kişilerle kolayca iletişim kuruyorlar. Bizim evimizde hiç olmadı ve gerek de yok.


  • duyond  (16.06.17 00:39:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.