[]

istanbul araba kiralama

ağustos ayında yurtdışından istanbula geleceğim, 20 günlüğüne araba kiralamak istiyorum. internetteki uluslararası şirketlere bakınca 2000-2500 liradan aşağı rakam çıkmıyor. bu konuda en mantıklı ve uygun çözüm sizce ne olabilir? 1000 lira civarı bir rakam verebilirim ama 2500 lira çok fazla. daha uyguna araç kiralayabileceğim firmalar veya farklı yöntemler var mıdır?




 
20 günlüğüne 1000 lira kurumsal bir firmada pek imkan dahilinde değil. tabii benzinli manuel bir linea vs kiralamadığınız sürece.

Garenta'da çeşitli kampanyalar var. turkcell kampanyası, zubizu kampanyası, bonus kampanyası vs gibi birçok kampanya var. bunlarda günlük 80-90 tl'ye manuel dizel bir araba bulabilirsiniz belki.
  • emfuzi  (15.06.17 22:09:18) 
abi sen günlüğü 50 liraya araba kiralamak istiyorsun. yani 13,14 euroya yani. sence mümkün mü? öyleyse parça parça kirala. yaz için günlük 100 lira iyi fiyat istanbul için


  • devcileyin,  (15.06.17 22:29:03) 
fiyatları, piyasayı pek bilmiyorum 1000 lira dediğim, o civarı işte. 1500e kadar falan mümkün yani. illa kurumsal firma olmak zorunda değil. 100 lira günlük için normalse yapacak bir şey yok o zaman.


  • fayfim  (15.06.17 22:35:38) 
2500 tl = 600€ gibi bir sey. Baya ucuz aslinda.

Amerikada 3 hft kiraladik, 1100$ veriyoruz,
Daha yeni acusturyada kiraladik, gunluk 70€

Kurumsal firmalardaki indirimleri takip et derim ben de.
  • kuehles blondes  (16.06.17 00:54:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.