[]

oyuncak ayının üzerine parfüm sıkmak

merhaba arkadaşlar. biz bayağı, bildiğiniz liseliyiz de, kız arkadaşıma hediye olarak 1 metre oyuncak ayı aldım.
ben bunun üzerine parfüm sıksam sarılıp uyuduğunda benim gibi koksun diye, zamanla kokusu değişir mi parfümün, kötü olur mu?
sıkacaksak ne kadar sıkmak gerekir, ayarı nedir? daha önce yapan var mı?
çok teşekkürler,
sevgiler, saygılar

 
Dostum sen liselisin büyük düşün. Ayıya acaba ne kadar parfüm sıkmalıyım diye düşünmeden nasıl olsa zamanla uçacak diye bütün şişeyi boşaltmalısın.

Koltuk altına deodorant sık hatta. Hatta Ayıya senin bikaç gün giydiğin bir tshirt giydir.

Öpüyorum derslerine dikkat et.
  • emfuzi  (15.06.17 08:40:05) 
parfümüne bağlı. deodorant tarzı şeyler durdukça ekşi bir kokuya dönüşüyor. iyi bi parfümse, sağına soluna 3-5 fıs sık, durduğu kadar durur işte.


  • manuel mandalina  (15.06.17 10:41:27) 
Ayının yanında kullandığın parfümden de bir şişe hediye et. Kokusu azaldıkça kız tazelesin.


  • joker06  (15.06.17 11:49:33) 
çok güldüm, çok şeker :)

bence de sarılıp uyu, sadece parfümün değil, teninin kokusu da geçer biraz da olsa.
onu sonra 3-4 fısla desteklersin.

ayrıca ayıcığa senin parfüm sıktıktan sonra giydiğin, üzerinde birkaç saat ya da bir gün kalmış olan bir tişörtü giydirmek de işe yarayabilir.
  • blatta hiberna  (15.06.17 11:53:52 ~ 11:54:30) 
ayıya tshirt giydir


  • dedim dedim de kime dedim  (15.06.17 11:55:45) 
selam liseli, oncelikle dilbilgisi 5 pekiyi, tebrikler! bayagi'yi bile dogru yazmissin ^^

cok parfume bogma ayiyi. bi fis sik uzaktan yeter. yani parfumu havaya sik, ayiyi damlaciklar havadayken icinden gecir. tshirtunu giydirip bir sure ayiyla uyumak da iyi fikir.
  • jimicik  (15.06.17 11:57:45) 
Ah benim liseli kardeşim. Neyse bişey demeyeceğim şevkini kırmayayım... Ayıya atletini giydir birkaç gün. Biraz da parfümünden sık tamamdır.


  • primetime  (15.06.17 13:32:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.