[]

Saydirasim var fena

Ayrildiktan sonra bir sene boyunca aldatildiginizi ogrenseniz ne tepki verirsiniz? Beni aldattigi kizin fotograflarindan ogrendim, megersem beraberken cektikleri fotograflari likeliyormusum salak gibi, o kadar canim aciyor ki.. Benle konusurken, sevisirken, yuzume bakarken hic mi yuzu kizarmadi, nasil oluyor bu duygusuzluk? Bi yandan butun yalanlarini yuzune vurmak istiyorum, bi yandan ona bile degmeyecegini dusunuyorum ama icimde bi yerde bi volkan kayniyor. Bi ise yaramicak biliyorum, yeni yalanlarla uste cikip oyle degil diyecek ama biliyorum iste. Gordugum an oyle bi ip koptu ki icimde, ki yaptigi o kadar seyde bile ah etmemistim bugune kadar, kendimi suclamistim ama bu sefer ipim koptu, ve olacagini da gordum garip bi sekilde. Ustundeki en kucuk hakkimi bile helal etmiyorum diyesim var, rahatlar miyim?




 
Söyle tabi ki. Adiliğini yüzüne vur. Bi de yaşattıklarını yaşamadan ölmeyeceksin, de.


  • megalomaniac  (14.06.17 23:32:27) 
de! diyesim var sana...

aldatma gibi bir şey olmadan bitti bizim. ben onun her kötü anında, ve neler demiş ve yapmış olursa olsun koşup gittim bir aramasına. her defasında... oysa beni en kötü zamanlarımda ve saçmasapan bir şekilde bırakıp gitti. ve neler etti...

saymamak için uzun süre tuttum kendimi. sonra bir an dayanamadım, çünkü tehdit, engelleme... saydım ben de... bir gece rüyamda "aaahhh" edersem neler olabileceğini gördüm. kıyamadım. taşa değmesin ayağın, dedim.

ama aldatmayı affedemem. senin kararın. ama ah almak çok kötü bi şey. perişan olur. karar senin...
  • runagain  (14.06.17 23:38:17) 
Aynı şeyi yaşadım yakın zamanda. Hiçbir şey demedim. Hem bağırsam çağırsam canını yaksam ne farkedicek ki. Aldatan bir insan ne anlarki bu tarz bir şeyden ne feğişir yani? İyi ki de hiçbir şey dememişim şimdi dönüp baktığımda kendime yakışanı yaptım diyorum. Olan olmuş zaten. Bu süreci nasıl atlattım dersen üzerinden 7 ay geçti unutmak diye bir şey yok zaten insan unutmak için sevmez. Zamanla geçiyor emin ol gerçekten biraz zaman ver kendine bak ben her gün görüyorum nasıl acısı dinicek diyordum ama emin ol geçiyor. Yine aklına gelince üzülüyorsun ama sadece bu da böyle bir anı diyip geçiyorsun. Biliyorum çok canım yanıyor benim de çok yandı öncelikle bu olayın o kişinin kendiyle ilgili bir sorun olduğunu kabul etmek gerek. Seni aldatmasının sebebi sen değilsin onun kendisi. Başkası olsa yine ona aynı şeyi yapardı o yüzden sakına suçu kendinde arama. İletişimini tamamen kes ne bi nefret besle ne de bir sevgi. Unutma nefret etmekte aslında senin üzerinde bir yük. Aklına gelecektir kendini başka şeylere yönlendir ben mesela çok fazla kitap okudum, işe başladım, spora aynı şekilde aklıma gelmemesi için her şeyi yaptım. Üzülme sorun sende değil unutma. Daha önce hiç gerçekten sevgi görmemiş insandan sevgi beklememeli. Bu tarz insanlar genelde hiç doğru dürüst sevilmemiş tipler oluyor.


  • powerpufgirl  (14.06.17 23:43:28) 
@runagain ah etmek istemiyodum zaten, hep korktum canimi acitinca bisey olmasindan ve hep oldu. Bu sefer istemdisi bir sey oldu, hani ruyamda demissin ya, gozumun onunden gecti hepsi ve olacak biliyorum, keske engelleyebilsem ama artik cok gec sanirim. Tasa degmesin ayagin deyince geri alabiliyor muyuz?


  • missha  (14.06.17 23:49:09) 
ciddiyetsizliğinin ve sorumsuzluğunun pişmanlığını yaşıyorsun. eğer bir kızla sevişme boyutuna gelmiş ve onunla bir gelecek planı yapmamışsan bu yaşadıklarını kızın sana bir kıyağı gibi düşün.


  • yuncom  (21.06.17 13:54:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.