[]

Kabakta otel?

selam arkadaşlar kabak'ta, arabasız gidecek kişiler için önereceğiniz otel/pansiyon vs. bir şeyler var mıdır?

ikinci sorum da; kabak'ın denizi güzel midir yoksa taşlı kayalı mıdır?


 
biz her gittiğimizde reflections camp'ta kalıyoruz.

reflections denize 10 dakika yürüme mesafesinde. diğer kampların çoğu denize daha yakın. ama reflections diğer kamplara göre ormanın daha içinde ve biraz daha tepede olduğu için manzarası çok güzel. akşamları terasında koltuklara yayılıp güneş batarken bira içmek bütün senenin yorgunluğunu alıyor. bir de yemekleri inanılmaz iyi. sırf tadı güzel diye, tıka basa doyduğun halde "bir tabak daha yesem mide fesadı geçirir miyim acaba" hesapları yapıyorsun. onun dışında çok temiz ve düzenli. tuvaletlerin bir kere bile pis olduğunu görmedim.

internet sitelerinde fotoğraflarını ve ücretleri bulabilirsin.
www.reflectionscamp.com

kabak denizi fena değildir diyebilirim. dalgalı oluyor genellikle ve girişi taşlık baya ama birkaç adım sonra derinleşiyor ve yere basmıyorsun. girdikten sonra güzel yani (her deniz gibi :)) sahildeki taşlık kısmın biraz gerisi de bildiğimiz kumsal.

aşırı sıcaklarda ağlamamak için şundan almanızı tavsiye ederim.
www.decathlon.com.tr
baya işe yarıyor. başta kurması biraz zor ama kabakta kumsalın başladığı yerde kayalar var, onlar sayesinde kolay kurulup sabitleniyor.
bu olmasa bile gölgelik yapacak bir şeyler edinin.

bir de kabak'a gitiğinizde herkes likya yolu ve şelaleden bahsediyor olacak. üşenmeyin, mutlaka o şelaleye yürüyün. likya yolundaki işaretleri takip ederek gidiyorsunuz, çok eğlenceli oluyor. yol boyunca manzara da enfes.

arabasız gidiş: fethiye otogarın önünden kalkan faralya köyü dolmuşlarına biniyorsunuz. 1 saat sonra faralya'da inip oradan da minibüslerle 20 dakikalık hafif tehlikeli bir offroad yolculuğu sonrası kabak'a ulaşmış oluyorsunuz.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (14.06.17 11:43:19 ~ 11:45:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.