[]

Depozitoda sikinti çıkaran ev sahibi.

Boyasinda sorun varmış falan filan.
Benden önce de boyayı önceki kiracı yaptı ben de çıkarken kendim yapıp teslim ettim. Olmamış diyo pust.
Ben evden çıktım abonelikleri kapatıp emlakçıya verdim anahtari. Kendi 5 gün sonra gidip bakıp söylüyor bu dediğimi. Dün dedi , bi de mesaj atmış boyacidan fiyat alıp ona göre düşüp kalanı öderim diye.

Ben de alma fiyat ben gider klan yerleri boyarim dedim. Sözleşmede 300 $ depozito vermişz yaziyo ben de 3 sene önce dolar karşılığında olan 600 vermiştim, şimdi de 600 ver dedim yine iyi niyetli davranıp.

Sorum şu: bugün mesaj atcam boyuycam akşam da depozitoyu yatırmazsa ben kapattigim elektrik abonesi iyi açtırıp tekrar kiracı olabilir miyim anahtarı da degistircem devam etmem daha sonra kiracı olarak? Olurda çilingirle açarsa haneye tecavüzden dava açabilir miyim?
Anahtarı akşam emlakçıdan alcam.

 
1) Neden 600 tl istiyorsun? Sözleşmede ne yazıyorsa (300$ ) onu iste.
2) Boyada gerçekten sıkıntı varsa (ki sanmıyorum) adamla beraber eve gidin. Sıkıntılı yeri göstersin. Fotoğraflarını çekin. İsterseniz boyayın. Boya bittikten sonra ev sahibine "300 2 gün içinde yatırmazsan avukata veriyorum bilgin olsun" de.

  • himmet dayi  (14.06.17 09:19:19) 
@Himmet dayi +1

Gecmis olsun.
  • runagain  (14.06.17 09:43:16) 
Boyada ufak sıkıntılar var bugün onları da halletcem.
Bugün de su mesajı yazcam.
Depozito un 300 $ olduğunu belirtcem, üç ay çıkmadan kira zammı olmadığı için 40 ar lira yasal zammını kessin, 1 hafta da normal sürecinden fazla kaldık onu da kessin. Eğer kalan parayı yatırmazsa avukata vereceğimi soyluycem.
Ayrıca yasal sahibi vefat etti, yasal olarak evin sahibi de o değil ablasina kaldı ev bi de Bir deboyle sikinti var.
  • therevo  (14.06.17 09:46:23) 
300$ dan vazgeçme. Kalan yerleri göstersin boya yine olmamış derse ver fırçayı eline kendisi boyasın


  • gozu acik sevisen yahudi  (14.06.17 09:48:32) 
Yanlış anlamayın ama boya işinde ufak da olsa sıkıntılar olduğu konusunda hemfikirseniz bence ev sahibi haklı.


  • basolmbas  (14.06.17 10:17:29) 
Dostum kusura bakma ama, 300$ dan 600TL ye inmem ve boyada sıkıntılar var ifaden ev sahibin olmadığı halde bile beni huysuzlandırdı. Sorun yoksa neden durduk yere hakkın olandan vazgeçersin?


  • oligomer  (14.06.17 10:38:12) 
depozito tam da bu yüzden alınıyor zaten.
bu tür sıkıntılar yüzünden ev sahibi mağdur olmasın diye.
boyayı eksiksiz yap sonra da 300 dolarını geri iste.
  • rentts  (14.06.17 10:48:29 ~ 11:00:51) 
Evden cikmaya anlasmissin, evi sorunlu sekilde birakip anahtari teslim etmissin. Depozitoyu alamazsan simdi tekrar anahtari alip eve yerlesmeyi, anahtari degistirmeyi, adam cilingirle kapiyi acarsa da haneye tecavuzden dava acmayi dusunuyosun dogru anlamis miyim ahshhjfagvdjfhfghhfjfhgg

Kotu kiraci mal sahibine ev sattirirmis vallahi. Oyle bi sey yaparsan dikkat et adam senin gotu kesmesin.
  • duru arsnova  (14.06.17 13:22:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.