[]

Bu kategorilerle kim oynuyor

Dün bir soru sordum, içinde sırf hastalık kelimesi geçiyor diye medikal kategorisine taşıdılar. Az önce de açılan bir duyuruyu ki içinde soru yok, bi şey yok, aşktan bahsediyor diye gönül işlerine taşıyıp yoruma açık hale getirmişler. Niye kafanıza göre kategori değiştirip duruyorsunuz? Bi sizin bildiğiniz mi doğru?

Yorumları da alabilirim konu hakkında.


 
aynen ya, son dönemde iyice saçmalandı bu kategorileştirme konusunda.
galiba sorudan ziyade anahtar kelimelere bakıyorlar. saçma buluyorum.

  • m e b  (14.06.17 01:58:05) 
birde bunun cevap silen versiyonları var. Soru başlığına yanıt bırakıyoruz adam pardon SN. Moderatör Bey/Bayan yanıtımızı siliyor ve ekliyor " tartışmaya açık" ne yazmam gerektiğini de söylese ya keşke. Adam 2x2 kaç diye sormuyor ki belirli bir kalıpta cevap yazıp 4 diyelim. Adam fikre ve yoruma dayalı bir yanıt gerektiren bir şey yazmış. Tartışmaya açıksa bırak tartışalım sanane? Pardon özür Sayın Moderatör daha iyi bilir ama işte ah biz iş bilmezler.


  • odiyus  (14.06.17 02:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.