[]

Napoli'de yaşam

Napoli'de günlük yaşam nasıldır? 3 aylığına erasmusa gitme ihtimalim doğdu da internetteki kimi yorumlar kafamı karıştırdı(suç oranı, kalabalık vb) Gidip yaşamış olanlardan yorum alabilirsem güzel olur.

-Aylık kalacak yer ve günlük yaşam ne kadara mal olur ortalama?(öğrenci haliyle ama sefil olmadan diyelim harcama açısından)
-Ucuz ucuz etrafı gezme imkanları bakımından napoli konum olarak nasıldır?

Gibi sorular :D Eklemek istedikleriniz de olursa yazın tabi, teşekkürler :D

 
Napolide yasamadim ama ex oraliydi filan.

Neyse, bence cok guzel bi yer. Bazi mahallelerine giremiyosun ok ama cok da sikinti degil bence. Istanbulda hemen istiklalin ara sokaklarina giremiyosun yani, burda o kadar degil. Hemen yaninda plajlar vb var. sehir cok cok canli ve ucuz. Sebze meyve trden ucuz hatta.
Ev kiralari nasildir bilmiyorum. Ogrencilik hayatinin da canli olduguna eminim, gece herkes sokaklarda filan. Hala cok blzulmamis turistikligine ragmen, meshur bi kilisesinin onunde top oynayan cocuklar var mesela.
Vomero gibi high end kisimlar da var. ulasim icin metrosu var. guzel ya, oradan ev tutma hayalim var benim zaten
  • kuehles blondes  (13.06.17 21:26:24) 
Napoli'ye gidip dolandırılmayanlara kupa veriyolar. Hırsızlık ve dolandırıcılıkta avrupa'nın 1 numaralı şehri. Bu konu üzerine belgesel bile yapmışlar. Yutup'ta falan vardır. Coğrafyası çok iyidir ama ona bişey diyemem.


  • only the strong survive  (14.06.17 03:28:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.