[]

Spor ile ilgili bir tavsiye?

Uzun zaman sonunda vakit yaratıp spora başlıyorum.
Bir bisiklet aldım işe onla gidip geliyorum. Giderken ortalama 30 dakika sürüyorum.
Haftada bir iki gün tenise gidiyorum.

Bunlar dışında özellikle kalça ve göğüs bölgesindeki yağlanmalar için(hatta jinekonasti ameliyatı olacaktım, sporu da denemek istedim-yalancı jinekomasti imiş) de ayrı bir fitness falan da yapmak istiyorum. çok göbeğim yok ama böyle bıngıl bıngıl hani gergin değil, vücudumun çoğu böylr çünkü sporsuz zayıfladım.

Sorum şu ki tenis zaten maliyetli olduğu için bir de spor kulübünün maliyetine girmek istemiyorum, işteki spor salonunda bir program uygulamak istiyorum; ama beslenmemi ve hareketlerimi düzenleyecek de bir akla ihtiyacım var, var mı böyle yararlanabileceğim bir program, ya da önerileriniz var mı, çok makbule geçer:)

 
P90x tarzı programlae var belki uygulayabilirsin..


  • arkburak  (13.06.17 23:58:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.