[]

Samsung Galaxy S7 için kılıf önerisi

Cidden cahilim bu konuda. bildiğim tek marka spigen. gözüme kestirdiğim neo hybrid ve rugged armor modelleri var. bu modeller nasıldır tavsiye eder misiniz? ya da başka kaliteli marka var mı önerebileceğiniz aynı kalitede. 120 - 130 gibibir üst sınır koydum ama 70 - 80 ideal aralık :)

bir de ekran için koruyucu cam mıdır, jelatin midir ne zıkkımsa artık ne yapayım, bunun için de tavsiyeye ihtiyacım var. nerden alayım, ne marka alayım, nasıl uygulatayım?


 
Ciddi ciddi kılıfa 120 130 vermeyi düşünüyor musunuz? Yani ben 10 tl maksimum 20 tl ye bir kaç çeşit kılıf aldım değişik değişik kullanıyorum. Kalitesiz de değiller yani, biri silikon kalın, biri plastik ve yok gibi vs. Pahalı kılıfların sunduğu bir özellik var da ben bilmiyorsam kusura bakmayın. Ekran filmi olarak da nano ve tüm ekranı kaplayanlardan almayın. Telefon kenarlardan kavisli (edge olmayanı da kavisli) olduğundan tüm ekranı örten film boşluk bırakıyor dokunmatik iyi çalışmıyor. Kötü görünmesine rağmen yandan boşluk kalanı kullanıyorum. 3 defa film değiştirttim ekrana tam yapışmaması yüzünden.


  • curukturpkokusu  (13.06.17 16:42:07) 
S7 edge var bende. Alirken samsungda gecerli 250 tl cek vermislerdi, 100 tlsiyle eski telefonum icin batarya aldim babama verdim o telefonu, 150 tlye de kap aldim şeffaf bi şey. Yani şık ama hediye çeki olmasa hayatta vermem o parayi. Ekrana kilif olayini da sordum samsung bayisine. Kirilma konusunda bi etkisi yok, cizilme konusunda da zaten telefon cami ufak cizilmelere karsi dayanikli dedi. Zaten ben önceki telefonumu da 3 yil korumasiz kullanmıştım ve gayet sağlamdı. Koruma yaptırmadim yani


  • nundu  (13.06.17 16:51:39) 
@curukturpkokusu ciddi ciddi 120 130 vermeyi düşünmüyorum, kafamdan geçen ortalama 60 -80 aralığı, 120 - 130 çıkabileceğim en uç fiyat. soruda da dedim cahilim bu konuda, internette bakındığımda hep karşıma spigen çıkıyor, bunun dışında seçenek ne olabilir diye merak ediyorum. 10 - 20 tl lik bir kılıf kullanmam sanırım, yanlış anlama küçümsemekten değil ama içim rahat etmez, ucuz etin yahnisi hesabı.

@nundu aslında çizilme dışında bir de ekran çok kir tutuyor asıl derdim o.
  • issiz karga  (13.06.17 17:41:43) 
hem cam filmi hem de kılıf kullanınca sorun oluyor. ablamda var s7edge, zibilyon çeşit ürün denedik, hepsinde bir süre sonra kılıf ekran filmini yerinden oynattı. çünkü iyi kılıflar tam oturacak şekilde tasarlanıyor, en ince diye satılan film bile fazla geliyor. kaldı ki kırılmaz camlar daha kalın. o yüzden ikisinde birine karar ver derim.

armor dedikleri tip telefonun güzelliğini kapatıyor, ben olsam almazdım sürekli telefon düşüren bir değilsem. düşürme huyun yoksa öne arkaya film taktırsan yeter bence. marka olarak önerim nillkin, burada bulması zor, varsa bile aliexpress'ten en az yarı fiyatına alabilirsin.
  • baba jo  (13.06.17 17:48:06 ~ 17:52:02) 
@baba jo düşürürüm ben onu hacı. yani sık düşürmeyen biri birle olsan o telefon eninde sonunda düşer bir şekilde. o yüzden kılıf gerekli :)


  • issiz karga  (13.06.17 18:44:02) 
Yok benim kullandığım kılıflar da avm veya büyük şehirlerdeki dükkanlarda 40 60 arası satılıyor zaten. Kardeşimin 70 tlye aldığını 15 tlye buluyorum burda.


  • curukturpkokusu  (14.06.17 12:56:00) 
hocam o zaman hangi marka olduğunu falan yazın :)

yahu tavsiye istedim duyuruda, tavsiye dışında her şeyi yazdı millet :))))
  • issiz karga  (14.06.17 14:29:16) 
nillkin demişiz işte la?


  • baba jo  (14.06.17 14:52:59) 
la düşürürüm ben o telefonu düşürürüm diyorum, kılıf lazım :)))))

abi özenle mi buluştunuz bu başlık altında, nasıl bir kader bu :D
  • issiz karga  (14.06.17 15:18:12) 
  • baba jo  (14.06.17 15:23:53) 
@baba jo hacı sen film taktır deyince nillkin onun markasıdır diye şeyetmedim. eyvallah


  • issiz karga  (14.06.17 15:42:34) 
Markası olsa yazardım heralde, kalın silikon bir kılıf işte, arkası tırtık tırtık olanlardan :)) ucuza kaçmayım dediğin için, ben de çok kalitesiz olmamak kaydıyla ucuzu da aynı işi görüyor anlamında yazdım. Malzemesine bakıp alın işte, ne asabiyet yapıyon. İstiyosan alayım göndereyim valla :)


  • curukturpkokusu  (14.06.17 17:29:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.