[]

fringe izlenir mi?

öncellikle söyleyeyim dizi izlemeyi çok seviyorum. geçen yaz fringe'e başladım 8 bölümünü zor bir şekilde izledim. daha sonra devam ederim diye bıraktım ama onun yerine hep daha iyi olduğunu düşündüğüm dizileri izledim. ilk yayınlandığı yıllarda izleseydim çok seveceğimi düşünüyorum ama son dönem yapılan dizileri düşününce çok sıradan kalıyor. resmen zamana yenik düşmüş. son yıllarda 8-10 bölümlük müthiş diziler yapıldı yani. fringe'ın bölüm sayısı da biraz fazla. yine de devam et. gelecek sezonlar daha iyi olacak diyen var mı?

bu arada kolay kolay dizi bırakan biri değilim. en son bıraktığım dizi CW'nin flash.


 
izlemeye devam et. ikinci sezonda dizi gerçekten apayrı bir şekle bürünüyor.
ilk sezon çoğunlukla "olay varmış, çözelim çocuklar" tarzında gidip, arada sırada asıl hikayede gözle görülür gelişmeler oluyor. ikinci sezonda işin şekli değişecek, "lan lan lan" diye izleyeceğin bir hale gelecek.

  • cay koy geliyorum  (13.06.17 14:29:24) 
ben de başladığı diziyi kolay kolay yarım bırakan biri değilim, bir arkadaş sağolsun 10. bölüme kadar izle seversin dedi. ilk 9 bölüm kendimi jiletliyordum sıkıntıdan, 10. bölümü beğendim o gazla devam ettim ama son sezona kadar zor dayandım. şimdi fringe yerine çalışan çamaşır makinesini izleseydim daha iyiydi diye hayıflanıyorum.


  • ben demistim zaten  (13.06.17 14:33:09) 
çok güzel bir seri. sabredip hepsini izlersen, sıkı bir walter hayranı olabilirsin.


  • monicapp  (13.06.17 14:35:57) 
Söz konusu J. J. Abrams olunca biraz sabretmek gerekiyor. Person of Interest'i de sürekli farklı bir şey oluyor diye izleyemiyordum. Sonradan bir efsaneye dönüştü. Ben de dün kendimi zorlayarak Fringe izlemeye başladım. 2. sezonda başlıyor her şey dedikleri için sabrediyorum.


  • oddyseus  (13.06.17 14:45:53) 
ben dizi izlemeden once genellikle bir plotuna oyuncularina efendim konusuna bakarim ki camasir makinesi izlemeyi tercih etmeyeyim.
ona ragmen fringe size beklediginizi vermiyorsa sorun fringe'de degildir.
simdi bu 8-10 bolumluk dizileri fringe ile karsilastiramayiz yani.
zamaninda oz, the wire, rome gibi diziler de vardi fringe'e kiyasla cok daha iyi olan kaliteli, vs. onlar ayri fringe tarzi diziler ayri.
gelecek sezonlar cok daha iyi olmayacak, siz karaktere ana hikayeye alisacaksiniz ve daha rahat izleyeceksiniz, sikilmayacaksiniz falan.

ozet olarak, fringe izlenmez mi ya?

misal 4. sezondan sonra 8 sezondur supernatural izliyoruz biz. hic oyle yenik falan dusurmeyiz.
  • tanaka  (13.06.17 14:49:20) 
ben ilk bolumunden son bolumune kadar cok severek izledim, ustelik gecen sene izlemistim. yine de bence de 2. sezondan sonra daha guzel oluyor.

bazi arkadaslarim da izleyip hic sevmedi, zevk meselesi bana kalirsa. ben de cok ovulmesine ragmen oz'u sevememistim mesela. 2. sezona kadar izlemeye calisin, hala sarmadiysa birakin. sonucta dunya uzerinde cekilmis bir suru dizi var, her begenilen dizi size hitap edecek diye bir sey yok.
  • fraise  (13.06.17 14:54:25) 
Keşke izlememiş olsaydım da baştan izleseydim :)
2.sezondan sonra uçuyor

  • part time pollyanna  (13.06.17 14:55:12) 
Bilim kurgu seviyorsanız, 10 numero dizidir.

.
  • kartallar yuksek ucar  (13.06.17 15:02:54) 
Kesinlikle izlenir. Simdiye kadar izledigim en iyi dizilerden biri. İzleyecek bu kadar cok dizi olmasa oturup bastan sona bir daha izlerdim.


  • nesenbilneben  (13.06.17 15:13:47) 
lost, person of interest, x files tarzı seviyorsanız kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. tarzındaki en iyi yapımlardan biri.


  • taflan  (13.06.17 15:26:21) 
İzleme abi güzel ama bir yerden sonra mantara bağlıyor. Mantar derken yanlış anlama güzel dizi ama bolumu zir bitiriyorsun sonra sıkılmaya basliyorsun.


  • opitseri  (13.06.17 15:55:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.