[]

otomatik kapi alicam size de danisayim dedim

afganistanda bir marketler zinciri var. bir tane marketin otmatik kapisi bozulmus onun techizatini aliyorum. kapisi saglam sadece mekanizma lazim motoru, beyni, radari vb.

1- aradigim ilk satici yavuz otomasyon sistemleri. abi bana kapi haric ortalama 2600 olur dedi.

2- marmara otomatik kapiyi aradim oradaki abi kapi boslugunu markayi falan sordu uymayabilir parcalar dedi. bana whatsapten atilan fotograflari gonderdim. bunun makarasini falan da degistirin dedi. hepsini degistiriyoruz dedim. konuya vakif bir abi gibi geldi acikcasi. size alman motoru verelim basiniz agrimasin. zaten afganistana gidiyormus bu mal beni de sizi de rezil eder dedi. yerli uretim var burada ucuz ama tavsiye etmem dedi. 3000 tl arti kdv fiyati.

3- hilal kepenk sistemleri. buradaki abiye durumu anlattim. fiyat alayim sizi arayayim dedi. bana 1500 tl + kdv verdi. motorlar yerli uretim mi diye sordum cin mali dedi. cin mali bu peki garantisi var mi ? 2 yil garantisi var dedim. afganistana gelip tamir eder misin diye sormadim. 11-12 yildir bu isi yapiyoruz artik herkes cinde uretiyor italyani da almani da dedi. bana pek guvenilir gelmedi kac yil sektorde oldugunu sadece cin malinin ayibini ortmek icin soylemis gibi geldi.

daha da baska yerleri aramaya devam ediyorum su an ama sizin oneriniz nedir sizin gorusunuz nedir ?

 
Yani konuyla sadece kapıdan geçmek duzeyinde ilgili bir "vatandaş" olarak alman ekolü diyorum ben.

Sen gübre işi yapmiyo muydun hocut ya bu arada?
  • klar  (13.06.17 13:58:41) 
gurcistanda is yapan bir turk otomatik kapi sistemleri firmasina tercumanlik yapmistim italyada. bir suru farkli onde gelen firmaya gittik. bu konuda en iyilerin italyanlar oldugunu soylemisti.

adam sadece elektronik kartini/beynini almak istiyordu cunku mekanizmayi iscilikten oturu turkiyede ucuza yapabiliyordu fakat hic bir firma sadece kartini satmadi. ille komple sistem geciricez size seklinde is yapiyorlardi.

boyle de bir bilgi vermis olayim.
  • no christ requires  (13.06.17 14:27:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.