[]

iş geliştirme platformları

herkese günaydın sevgili insanlar, hepinize çok güzel bir gün diliyorum.
-ofisteki gereksiz neşeli sinir bozucu tip mode off-

globn diye bir iş geliştirme platformu varmış, dün bir arkadaşım paylaştı. ilk iki toplantıya gidebiliyorsun sonra üye olmak istersen yıllık 1700 lira. amaç yeni insanlarla tanışmak, iş ağını geliştirmek, yeni müşteri bulmak falan.

sözlükte biraz araştırdım benzer bir sistemle ilgili birazcık yorum var ama onlar da çok arada bıraktı beni.

daha önce böyle bir şey deneyen oldu mu? mantıklı geliyor mu kulağa? ben şu an zaten tam zamanlı çalışıyorum ama yaptığım işin dışında freelance yapabileceğim şeyler var, sosyal medya-metin yazarlığı-redaktörlük falan. hem çalıştığım yere hem de direk kendime bir yararı olur mu bu zımbırtının acaba?

iş adamları derneği var aynı mantıkla çalışan onların üyelik ücretleri çok yüksek tabi ama işe yaradığını biliyorum. bu henüz fakir olanlar için bir sistem gibi.

napayım, bir gidip ortama bakayım mı?

 
benzer işe yarayan çok çeşitli platformlar var, bni bunlardan biri mesela. çevremde tanıdıklarım memnun, hayvan gibi iş alıyorlar, yetişemediklerini paslıyorlar filan ama tabi alanınız da çok önemli. freelance redaktörlük ve sosyal medya fatura kesemiyorsanız olmaz gibi ama yine de bir deneyin tabi.


  • evde liyakat kalmamis  (13.06.17 10:43:40) 
@evde liyakat kalmamış

çalıştığım yer reklam ajansı, freelance yapacağım şeyler için çalıştığım şirket üzerinden de fatura kesebilirim, o konuda sıkıntı olmaz. ajansa da iş alabilirim.
  • ofelia  (13.06.17 11:04:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.