[]

Herkes neden Yunanistana gidiyor

son 2 haftadır arkadaşlarımın çoğusu yunanistana tatile gittiler facebookta falan görüyorum resimlerini ben mi bişey kaçırdım acaba yunanistan neden bu kadar popüler oldu tatil için?




 
bizdeki ege kiyilarinin daha medeni hali, yakin, yurtdisina da cikmis oluyorlar. hem de bodrum'da tatil yapmaktan daha ucuza bile gelebiliyor.


  • fraise  (13.06.17 02:56:28 ~ 02:56:47) 
Turkiye'de ortalama para kazanan beyaz yakalinin tatil yapmak isteyecegi bir cok yerden ucuz, insanlar cok daha sempatik/guleryuzlu, hizmet kalitesi daha iyi, yemekler daha ucuza daha iyi, daha guvenli.


  • kassiopeia  (13.06.17 03:04:40) 
Çeşme'de bir restaurantta yedigini ictigini ayni ayarda bir mekanda yunan adalarında daha ucuza alabiliyorsun. Plajlarda bizde oldugu gibi mafyatik oluşumların parsellemesi yok. Karina kizina bakan laf atan tayfa yok. Çıplak guneslenenler bile rahat türkiye'de halk plajinda dusunemiyorum. Turizmi canli tutmak icin esnaf gercekten iyi niyetli ve nazik yaklasimda. Daha sayabilecegim cok sey var ama bunlar benim icin yeterli olanlar.


  • goodman  (13.06.17 03:13:20) 
yakin


  • baldur2  (13.06.17 03:51:15) 
Bizim esnafımız deniz ürünlerini ya yapmayı bilmiyor (kalamar,ahtapot,ıstakoz) ya da fahiş fiyat alıyor.Kazıklanmak istemiyor kimse.Bir de Yunanistanda artist artist ortada gezen ciks tipler yok.Herkes daha relax


  • turkuaz  (13.06.17 08:03:26) 
Yakın, ucuz ve medeni.


  • jazzabel  (13.06.17 08:29:09) 
Ucuz, güzel, yakın, tanıdık, türkçe bilme ihtimalleri yüksek, türkçe menüleri var, daha temiz, free shop var falan filan


  • wild honey suckle  (13.06.17 08:54:14) 
Cennet gibi ve ucuz.


  • beriberi  (13.06.17 09:55:38) 
İzmir'de oturuyorum. Sakız ve Çeşme'yi fiyat olarak mukayese ederseniz her türlü Sakız koyar. O taraflarda bir plajlar var ki çok iyi.


  • teknikekip  (13.06.17 10:36:34) 
cok yakin, tekirdaga gider gibi, bir tik daha gittin tamam.

ortalama butceyle yurtdisi yapmis oluyorsun.

arabayla, motorla gidilebiliyor olmasi avantaj. ucaga mahkum degilsin.

bodrum, Antalya, mugla rotasindan sikilanlar icin alternatif

temiz deniz, medeni ortam, duzgun hizmet

ucuz degil. pahali da degil. ama o hizmet bizde olsa daha pahaliya satilirdi.
  • jimicik  (13.06.17 11:04:05 ~ 11:04:31) 
Her yunanistanli baslikta gozlerim @cekilmis gayfe yi ariyor, tuhaf bi sekilde ucurdular yeni modlar, geri gelmesini bekliyoruz artik, uzun surdu.

Soruya cevaba gelince:
Icki daha ucuz
Tesisler temiz, plaja girmeye min 30-40 tl degil, max 5€ filan veriyosun. Barzolar yok, kadinlar istedikleri gibi giyiniyor.

Ortadoguyla akdeniz harmanlamasi degil, helen ve akdeniz kulturu harmanlamasi, cok guzel oluyor.

Yemekler guzel, deniz guzel. Iki degisik insan goruyosun, gitmesi cok kolay vs vs.
  • kuehles blondes  (13.06.17 12:43:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.