[]

hotmail adresini uzun sure sonra acmak

cok uzun sureden sonra yedek instagram, yemepsepeti ve bilimum diger eskiden acilmis hesaplarimin baglantili oldugu hotmailimi acmam gerekti. instagrama uzun zaman sonra girdigim icin mailinize bi code attik onunla girin diyor. fakat adrese giriyorum, asla bu mail ulasmiyor. yemeksepetinden siparis verdim, onun maili geldi. gmail guncel olan adresten kendime(hotmaile) rastgele mail attim, o da geldi. ama.instagramdan o mail bir turlu gelmiyor. ustelik hem bilgisayardan, hem mobil hem de uygulamadan hotmail oturumu aciyorum, eski maillere asla ulasamiyorum. son iki yildir bana hic mail gelmemis gibi... neyse o maillere olan oldu da su instagram hesabini nasil kurtaririm?




 
bakmadigim klasor kalmadi. hem webde hem mobilde hem uygulamada. her seyi denedim. ustelik instagramda onbin kez "...@hotmail.com" adresine code attik, yazisini da gordum. gelmiyor ama nalet mail.


  • mrsmoon  (13.06.17 00:55:07) 
iyi de hesabi degistirmis olsam, nasil o hesapla o isim ayni olsun. bunu gorebiliyorum. butun ihtimalleri dusundum, denedim.. ama nein, olmuyor. ismimi yazinca o hesaba mail attik diye cikiyor zati. su anda hotmail support ile yazisiyorum, onlar cozmeye calisiyorlar vow. sag ol yine de


  • mrsmoon  (13.06.17 01:19:53) 
İnstagram mailini engellemiş olabilir misin


  • feel the blanks  (13.06.17 01:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.