[]

ekşi sözlüğe küsen kaliteli yazarlar nereye gittiler?

yazdıkları bir platform var mıdır? yoksa herkes kendi halinde mi takılıyordur?




 
Diazepam Onedio'nun kurucularından sanırım. Sallamış olmayayım ama Onedio ilk çıktığında onla alakalı bir şeyler yapıyordu. Eminim ki, birçoğu işi paraya dökmeye çalışıyordur. Madem Ekşi'ye o kadar komik şeyler yazabiliyoruz, o halde neden kendi sitemizi kurmuyoruz diye düşünüyor olmaları yüksek bir olasılık. Twitter'da güzel flood yapan birkaç kişi var. Onların da yazar olduklarını düşünüyorum. Hatta bana göre Twitter'da komikli şeyler paylaşanların genelinin yazarlık geçmişi var. Gerçi ilk dediğim yazar bırakmadı da, her gün bir şeyler yazmıyor artık kimse işsiz olmadığı sürece.

Ben de mesela önceden kaliteli şeyler yazardım ama uçurulduktan sonra Sözlük'e güvenim kalmadı. Bilerek hiçbir şey yazmıyorum.
  • dissendium  (12.06.17 23:33:03 ~ 23:37:35) 
Ben vardim kustum bi de sutladilar beni.


  • brad pitt  (12.06.17 23:34:40) 
bazıları işin çöplüğe gittiğini gördüler ve sadece okuyucu olarak takılıyor. Kendi çevrelerince ortamları var. Millet şimdi şeyine bakmaktan yazamıyor bile.


  • evimin paspasi  (12.06.17 23:52:57 ~ 23:53:53) 
+1 bende dusuncedeyim , Bana değer vermeyene bende değer vermem


  • kleider  (13.06.17 01:06:04) 
Yazanlar twitter da, bi kaçı blog vs yazıyor. ama bayasından hiç haber yok. özellikle ilk 3 nesilin ağır abileri yer yarıldıda içine girdi sanki.


  • arnatuile  (13.06.17 01:11:45) 
ekşi'den başka yerine konabilecek bir yer yok, en fazla arada okuyucu takılıyordurlar.


  • gezegen olan pluton  (13.06.17 01:20:12) 
twitter fenomeni oldu benim bildiklerim, memur olan da var :)


  • otonomo  (13.06.17 01:29:38) 
toplandıkları bi yer var da saklıyorsanız benden... bu arada yazdığınız yazarlardan hiçbirini bilmiyorum.

edit: diazepem'i haftanın beğenilerinden anımsıyorum.
  • for day to break  (13.06.17 01:34:28 ~ 01:38:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.