[]

Kombine / Tribün sorusu

Merhaba tribüncü abiler

kombine bilet alıcam ve alt düşünüyorum. kale arkası değil, normal kapalı tribün. bu tarz bir yerden bir defa maç izledim, acayip hoşuma gitti o yüzden böyle bir gaza geldim. neyse sorum şu

en önde oturmanın bir dezavantajı var mı? nispeten daha yukarı tarafta olmayı tercih ediyor gibi geliyor bana insanlar. bu böyle mi gerçekten ve böyleyse neden?


galatasaraylılar için bonus soru

doğu alt mı
batı alt mı

oturup insan gibi izlemek istiyorum. batı altta fener maçı izledim, herkes ayakta takılınca mecbur ayakta izledim bütün maçı. doğuyu kestim arada, orada insanlar baya efendi gibiydi
ne diyosunuz bu işe

 
Aşağıda oturursan sahanın derinliğini fark edemezsin.
Oyuna ve sahaya hakim olmak için üst katın ön tarafları en iyi yer kanımca.

  • cakabo  (12.06.17 23:45:34) 
Yaza girilirken ön taraflara pis güneş vuruyor haberin olsun. Gerçi GS ise gündüz maçı vermezler ama yine de göz önünde bulundurabilirsin dezavantaj olarak.


  • norek  (13.06.17 00:10:03) 
Bilader eski sezon kombinen varsa yenilemek isteyen 5 arkadaşından biri olabilir miyim? Yardımcı olabileniniz var mıdır?


  • kronik hasta  (13.06.17 01:01:14) 
en önde önünde kim oynuyorsa onu izlersin, oyun genelinin takibi gerçekten zor oluyor ama detay izlemek istiyorsan en ön daha iyi.


  • valkin rockefeller  (13.06.17 01:04:48) 
@cakabo normalde hep oradan izliyorum senelerdir. dediğim gibi işte bu tribünde bir defa izledim ve çok hoşuma gitti, uzakta kalan pozisyonu görmek falan konusunda da zorlanmadım hiç.

@norek gündüz maçı bir tek arada kupada oynanıyor, onun dışında ligde falan olmuyor pek.
  • cay koy geliyorum  (13.06.17 14:01:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.