[]

Evde sevişirken aileden birisine yakalanmak :S

Ya evde kız arkadaşla depişirken ailelere yakalanan oldu mu?

ne kadar sürede her şey eskisi gibi normale dönüyor, hep o anı hatırlatıp laf sokuyor mu aileler?

yakalandıktan sonraki aile ile olan ilişkiler nasıl oluyor

herkes sevişiyor diye kendini teselli etmek de iç rahatlatmıyor sanki.

 
Yengem yakalamıştı oğlunu. Yıllar geçti hala konu olduğunda laf sokar.
Benim yeğen pek takmaz böyle şeyleri bu yüzden pek etkilenmedi aradaki ilişki.

  • mutekebbir  (12.06.17 22:33:08) 
Babasina 31 cekerken yakalanan vardi burada. Ama 13 yasindaydi sonrasinda babasi yikanman lazim falan demis.

Yani kimin yakaladigina ve ne sekilde dusundugune bagli. Annem beni yakalasa sevinir sanirim cunku hicbir sevgilimden soz etmem cok ciddiye aliyorlar.
  • Traveller  (12.06.17 22:39:02) 
Yakalanmistim, yani tam odanin oradan geciyorlardi da sonra kiz arkadasimi annesi uyarmisti. Aklinizi basiniza alin diye. Ucuk, kacik tabi ama yapmamak lazim.


  • evimin paspasi  (12.06.17 22:44:45) 
Benim hatunun annesi korunun diyordu akfşggjdk


  • [GODDARD]  (12.06.17 22:48:38) 
Ben bi kaç kere yakalandım, birisinde çok fena bi durumdaydık. kapı açıldı sonra hemen geri kapandı(odamın kapısı) kız arkadaşım çok ürpermiş ve çok utanmıştı. bi' kaç sn ne yapacağını bilemeyip durdu öyle. sonra ben kalkıp gittim işte, kapıyı çal girip çıkarken filan dedim. Bi' süre ne zaman kapalı bi' kapıdan girecek olsam içeride insan varsa kapıyı filan çalarak girdim. bi' mesaj versin diye. Herkes öyle bi' olay sanki hiç yaşanmamış gibi davranıyor.

1 keresinde de ben farkında olmadan yakalanmışım; o zaman liseden yeni mezunum dershanede durumlar pek parlak değil '' bilmemkimlerle bilmemne yapacağına otur biraz ders çalış'' diye masayı kırmıştı kuzenim.(kendi masasını böyle vurdu, masanın bi bölümü düştü bişey oldu)

2 kerede ev boş zannederek anahtarla kapıyı açtım, böyle işte elim yanlış bi' yerde içeri girdik çat içeride 1inde kuzenimin arkadaşına diğerinde de ev sahibinin oğluna yakalandık, gerçi ev sahibinin oğluda eve 2 farklı kız atmış 1i rus diğeri türk.
o çok ilginç bir hikayeydi, evde kiracıyız, benim ev arkadaşlarımdan birisi anahtarı ev sahibinin oğluna vermiş, çocuk istemiş işte ben faturalarınızı da öderim demiş(çocuk dediğim 32 yaşında filandı o zaman- adam bildiğin) bizde o zamanki kız arkadaşımla ailelerimizle tatili kısa kesip(sömestr) döndük okullara, aynı gün aynı saatlerde indik otogara, geçtik eve; işte malum uzun süre ayrı kalınmış filan anahtarla evin kapısını açıp hole girdik, biraz oyalanırken(cilveleşirken) odanın kapısı açıldı, herkes şok, ve suçluluk duygusu içinde birbine filan baktı. değişikti.

haa 1 de bu bizim evde olmadı, aileden de sayılmaz ama benım en çok utandıgım 1 avukat abımızın kız arkadaşına yakalanıyordum. oha yalnız ne çok yakalanmışım ben böyle, bunu anlatmayacağım.

edit: aklıma geldi, sayılırmı bilmiyorum ama 1 kerede kız arkadaşımın ev sahibi basmıştı beni yatakta ama bunda normal uzanıyorum. şimdi bu adam emekli astsubay; balıkesirde eğitim kampüsü var nef, tam onun karşısında 4 katlı evi var bütün daireleri kız öğrencilere kiraya veriyor. ama sözleşmede eve erkek giremez diye bi' maddesi filan var. ve adamda anahtar var, evin anahtarı. böyle çatkapı filan girebiliyor eve (bu arada evin alt katı da cafe; balıkesiri bilenler için, tam sağında yurt var 2 aparman solunda da bim; tam öğrenci mekanı bi' yer yani) işte adam arada kendi anahtarıyla filan giriyor ama öyle çok sık değil; genelde ev eski olduğu için tamirat işlerinde filan giriyor. işte öyle bi' zamanda bizde çok sallamıyoruz sözleşmeyi filan(öyle bi' maddenin geçerliliği olmaz diye düşünüyoruz), bir de kışın adam kabuğuna çekiliyor, yani mesela üst komşuda kız, onun da erkek arkadaşı var denizci bi'' çocuk o çocuk da o kızda kalıyor yani o da normalde orada yaşıyor filan, hatta benım arkadaşım oraya ilk taşınırken bu durumu konuşmuş problem olacaksa tutmayacaklar ''... kış gelince kış uykusuna yatar merak etme'' demiş o kız. neyse yine kış vakti, hatta aralık ayının başlarında, ben yatakta uzanıyorum; kapı açıldı o zamanki kız arkadaşım hemen duruma uyandı ama adamda içeri girerken(odanın kapısı yarı açık ama beni göremez yani, kördeyim ben) adam içeri girerken aa evdemiydin kızım sen filan dedi, kız arkadaşım hışımla kendi odasının kapısını kapattı; adamda eliyle tuttu; artık neden tuttu o anda refleks mi ne ben tam anlamadım, bende uzanıyorum yatakta; adam kızım dur napıyorsun askılığı mı kıracaksın diyor birşey diyor şimdi tam anımsamıyorum, kız arkadaşım da amca giyiniyorum diyor böyle kısa bi o itti öteki itti ama adam açtı kapıyı (yaşlıydı ama demekki güçlüymüş) bu arada kendisi beni tanıyor 1 kere apartmana girerken yakalamış apartmana almamıştı beni, ironik olan kısmı şu ben de o sıra camiden namazdan çıkmış eve gidiyorum. zaten de artık benı ne zaman gördü girerken mi yoksa yolda mı gördü bilmiyorum ben bahçenin kapısını açacakken orada belirdi; birsürü tantana olmuştu yani beni tanıyor, bende adamı biliyorum huyunu filan, neyse bu kapıyı itekledi girdi içeri, ben uzanıyorum ama bu beni görmedi bakmadı yani. oda da balkona açılıyor. bu böyle balkona gitti ama balkona çıktı mı çıkmadımı hatırlamıyorum, geri döndü tam o anda beni gördü.sonrası kıyamet.

edit2: bazı özel sebeplerle yazının bir kısmını sansürledik
  • mete kudur  (12.06.17 22:50:41 ~ 13.06.17 07:03:33) 
lise yıllarında oldu.
kız arkadaşımla evlerinin çatısında sevişirken psikopat babası yukarı çıktı.
ayak seslerini duyar duymaz fırladım. kızın verdiği akılla, çatıda su deposu olarak kullanılan odacığın "çatısına" yatıp bekledim. hayatımda çok az kez bu kadar yoğun heyecan, korku yaşamışımdır.

yattığım yerde deli gibi atan kalbimi sakinleştirmeye, nefes almaya çalışarak babasıyla (içeriğini anlayamadığım) konuşmalarını dinledim.

bir başka kız arkadaşımın evinde kalırdım ama annesi benden haberliydi, beni severdi. biz sevişirken eve gelişlerine baskın demek bu yüzden mümkün değil.
  • filteria  (12.06.17 22:56:37 ~ 23:01:27) 
İki kez basıldım 20li yaşlarımın başında, ikisinde de erkek arkadaşlarımın evinde, eve kimse gelmeyecek sanırken birilerinin gelmesi şeklinde, yoksa bulunduğumuz odaya giren olmadı.

Birinde elleşirken erkek arkadaşımın annesine yakalamıştık. Biz odaya kapanmışken, kadın bişey yokmuş gibi mutfağa girmiş yemek yapmaya girişmişti. Ben de rica ettim, görünmeden kaçtıydım.

Diğerinde aksiyon halindeyken erkek arkadaşımın babası eve gelmişti. Bu apar topar salona çıkıp adamı karşıladı, adam evde benim bulunduğumu çakmadı ama kapının tam dibindeki devasa kitaplığının önünde oğluna, kitaplarını kimseye hacılatmaması yönünde uzuun bi nutuk vermişti. O sıra kitaplarından üçünün oğlu tarafından bana hediye edilmiş vaziyette çantamda olduğunu bilseydi, sanırım varlığımdan daha büyük bi skandal olurdu xD
  • manuel mandalina  (13.06.17 00:15:28) 
Şimdiye kadar duyduğum kadarıyla çoğu aile konuyu görmekten bile utanıp tekrar açmak istemiyor


  • gazozailacatmauzmani  (13.06.17 04:22:30) 
@mete

"ama sözleşmede eve erkek giremez diye bi' maddesi filan var. ve adamda anahtar var, evin anahtarı. böyle çatkapı filan girebiliyor eve"

oha bu nasıl ev sahibi? kiracılar nasıl kabul etmiş bunu? adamda nasıl anahtar olur? garip bir kafa arkadaşlardaki gerçekten.
  • black mamba  (13.06.17 06:15:56) 
@black mamba

ev sahibinde anahtar olmasinin nesi anormal?
  • baldur2  (13.06.17 06:57:40) 
bütün ilişkilerimde olayı evimde gerçekleştirmeme ragmen hiç basılmadım.ama bir kere annem ev temizliği sırasında ergenlik dönemime ait porno cd lerimi bulmuş ve bunları imha et bunlar yalan dolan diyerek kızmamış ve hatta yol göstermişliği var.


  • siyahbeyaz1903  (13.06.17 15:50:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.