[]

Hesaba para gelmeme sorunsalı

Denizbank'tan maaş hesabım vardı,2-3 aydır kullanmadım hiçbir şekilde.Bazı nedenlerden dolayı yurt dışına çıktım.Ailemden birine rica ettim "havale yap hesabıma ben burada bankamatikten çekeyim " diye.Kendisi 2 kez havale yaptığını söylüyor fakat ikisinde de para dönmüş hesabına.Benim yurt dışında olmamla bunun bir alakası var mı ? Kartı yurt dışında hiç kullanmadım,kredi kartı değil maaş kartı(hesabı).Kart yurt dışında kullanıma kapalı durumundan dolayı mı para gelmiyor sizce ?




 
kartla ilgisi yok.banka hesabına bağlı olan karttır.
hesaba para gelirse karttan çekersin.
hesaba gelmeme nedeni de, hesbaın artık inaktif olması olabilir.
aktifleştirmen şart
  • neo  (12.06.17 22:29:24) 
bankaya mail attım umarım en kısa sürede cevap yazarlar.


  • fatih terim akti  (13.06.17 00:01:50) 
hesap numarasını yanlış verme gibi bir şansım yok direk internet bankacılığından print screen yapıp yolladım. :/

buradan müşteri hizmetlerini arayamam öyle bir şansım da yok.mail atabildim ancak cevap bekliyorum.
  • fatih terim akti  (13.06.17 12:29:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.