[]

weider protein tozu

www.supplementler.com

en iyilerden olduğu söyleniyor. doğru mu? 2 aydır yapıyorum sporu ve artık protein tozu kullanmak istiyorum. sizce bu doğru bir seçim olur mu?

edit: hangisini önerirsiniz? muz, çilek, vanilya, çikolata. muz ve çilek için kötü tadı olduğu söylenmiş.

 
Olur.


  • diffarentiationation  (12.06.17 19:55:52) 
Çok fark yaratan bir olayı yok, belki mikroları biraz fazladır ama o da o kadar önemli değil. Ha ama alayım mı dersen alınır tabii iyi ürün.


  • angelus  (12.06.17 19:57:30) 
sizin önerileriniz varsa lütfen yazın. yani bcaa değerleri yüksek denildiği için alayım diyorum. gold platinium ile aralarında 50 tl fark varmış.


  • nemo problemo  (12.06.17 19:59:18) 
Gereksiz derecede pahalı. 2 aydır yapıyorsanız kas oranınız bellidir daha düzenli bi diyetle yeteri kadar protein alabilirsiniz çok rahat bi şekilde. Sadece yeterli beslenemiyorsanız alın bunu. 4.5 senedir yapıyorum ve hala protein tozu kullanmıyorum.

O paraya Kreatin + Balık Yağı + Multivitamin alırsanız normalde dışardan zor karşılayacağınız besinleri vücudunuza sokmuş olursunuz ki ben öyle yapıyorum.

Ama yok illâ alıcam düzenli beslenme imkanım yok diyorsanız, inkospor'un protein tozunu öneririm. Daha ucuz ve aminoasit tablosu çok yakın birbirine. İkisi de alman markası.

not: Kreatin için biraz erken olabilir sizin için ama gerisi geçerli.
  • oddyseus  (12.06.17 19:59:57 ~ 20:01:07) 
Protein tozundaki BCAA salt alınan BCAA gibi işlem görmüyor vücutta, o nedenle istediği kadar yüksek olsun hiçbir anlamı yok, ben Optimum Gold tavsiye ederim aradaki fiyat farkı senin için önemliyse.


  • angelus  (12.06.17 20:06:23) 
kullanmak istememdeki amaç yumurta, tavuk, yulaf falan artık mide almıyor. o yüzden bu şekilde desteklemek istiyorum. sporu bırakmak istemiyorum ama bırakırsam bu yeme içme problemi yüzünden bırakacağım. korkuyorum. o yüzden protein tozu alsam iyi olur gibi geliyor.

aradaki 50 tl önemli değil. 230 veren 275 de verir. sadece ikisi de aynı ise neden 50 tl fazla vereyim ki.
  • nemo problemo  (12.06.17 20:11:21 ~ 20:12:10) 
Ben kullanacak olsam Optimum alırdım. Weider kötü değil, sadece pazarlaması iyi yapılıyor. O yüzden pahalı. Yani içerik olarak mükemmel fark yarattığı için değil.


  • angelus  (12.06.17 20:14:48) 
230 olanı alıp üstüne geriye kalan 45 liraya bir multivitamin alırsanız inanın çok çok daha faydalı olur. İnkospor da 230'du en son şu an kaç bilmiyorum.


  • oddyseus  (12.06.17 20:18:34) 
www.supplementler.com

şunu alıcam. 218'e geliyor. bir de el atmışken multivitamin de önerirseniz sevinirim. ikisi de aradan çıksın.
  • nemo problemo  (12.06.17 20:22:52) 
Multivitamini boş ver, işine yaramaz. Hatta içindeki yağda çözünen vitaminler vücudunda depo edilmişse, zararı bile olur. Ek bir şey alacaksan omega3 al.


  • angelus  (12.06.17 20:26:59) 
Spor besin markalarının multivitaminleri biraz gereğinden daha pahalı olabiliyor. Normal eczanelerde satılan Pharmaton ya da Supradyn alabilirsin 1 ay gidiyor. Site olarak besindestek kullnabilirsin hala yapıyor mu bilmiyorum ama 200 lira üstü alışverişte 4 tane protein çikolatası + havlu + shaker hediye veriyordu. Bi sor bence :)

www.besindestek.com
  • oddyseus  (12.06.17 20:27:54) 
Protein tozlarında güvenilir marka kullanmak önemli. Weider uzun zamandır kullanıyorum fakat 80 plus protein olan çeşidini. Nedeni ise herhangi bir tatlandırıcı olmayan sade seçeneğinin olması. Hiç bir katkı maddesi ve tatlandırıcı yok içinde.750gr olarak ve 500gr mevcut. Kasein , yumurta ve whey protein karışımı oldugu icin sadece yatarken kullanılır gibi bir algı ama yanlış.günün her saati kullanilabilir. Araştırmalar gösteriyor ki karışık protein kaynakları kas gelişimi ve antrenman sonrası yenilenme için daha efektif .


  • boklu yumurta  (12.06.17 21:21:00) 
Olur. Çilek en güzeli hepsini denedim. Kurabiyeli var bunlara ek oda güzel ama sonra bayıyor. Muz da ilk başta güzel geliyor sonra bayar. Çikolata çok klasik sıkıyor artık beni. En iyisi yine çilek bence.


  • gozu acik sevisen yahudi  (12.06.17 21:25:43) 
Hiç bilinmeyen bir marka alma. Aldığın markayı güvenilir yerden al, spor salonundan alma. Resmi distribütöründen alman en iyisi. Ucuz diye ne idüğü belirsiz bir siteden alma. Decathlon mesela ON'nin resmi satıcısıdır, oradan ON alabilirsin. Bir markadan diğer markaya ciddi farklar yok, içeriklerine baktığında da görebilirsin yani kafana çok takma.


  • hümanist tabutçu  (12.06.17 21:34:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.