[]

Deprem Çantanız Var mı?

Hazır şiddetli bir deprem olmuşken konuyu derinleştirelim. Deprem çantanız var mı? Depremden korkuyor musunuz? Şiddetli bir deprem anında ne yapacağınızı hiç düşündünüz mü?

edit: Ege Denizi'nde 6.3 şiddetinde deprem oldu.


 
HAYIR, BEN KENDİM DEPREM ÇANTASIYIM..... ;) ;)

deprem çantam yok. gölcüklüyüm, haliyle depremden it gibi korkuyorum. şiddetli bir deprem anında ne yapacağımı hiç düşünmedim çünkü çok şükür ki artık istanbul'da yaşamıyorum. bildiğim kadarıyla ankara büyük deprem riski olan bir yer değil. ha gittiğim bir yerde depreme yakalanırsam da direkt ölürüm yani ne yapayım. depremde ne yapılması gerektiği konusunda temel bilgim var sadece, o kadar. onu da deprem anında unuturum zaten. ilkokulda aşı olmamak için birinci kattan atlamış adamım, deprem anında soğukkanlılık mı koruyacağım bir de ohoo.
  • der meister  (12.06.17 16:37:27) 
Evde var ama ofiste yok:( Ofise de koymak lazım.

Depremden korkuyorum tabii ki. Şiddetli deprem anında ne yapacağımı düşündüm ama biraz önce hissettiğim depremde bile bayağı korktum. Şiddetli depremde panik olup sakinliğimi koruyamamaktan korkuyorum:/
  • peggy  (12.06.17 16:41:26) 
Yok ama olusturucam,korktum.


  • maria puder  (12.06.17 16:41:37) 
yoktu olusturmamaya devam :(


  • charlotte blanc  (12.06.17 16:42:22) 
var ama o kadar doldurduk ki eşek ölüsü gibi.kullanışsız oldu.
düzenlemek ve tasınabilir hale getirmek lazım sanırım.

  • demoniclewinsky  (12.06.17 16:44:42) 
yok ama ben korktugum zaman donup kalan bir insan oldugum icin o kadar siddetli bir deprem yasasam ya yerimden kipirdayamam, bina yikilacaksa yikilir ya da o an butun dusunceler aklimdan uctugu icin cantayi almayi filan unuturum. yine de yapmak lazim. belki arabaya koymak daha mantikli olur.


iyi ki istanbul'da degildim bu depremde, en buyuk fobilerimden biri deprem zira.
  • fraise  (12.06.17 17:01:15) 
evde 1-2 yildir var. cok tikistirmadim her seyi. deprem anini ve gocuk altinda kalirsam o birkac gunu kurtarsam yeter. yok hijyenik ped, yok kulot, yok tenturduyot vs. hic gerek yok.

su, ufak bir tatli, duduk, fener.
bir de caki ve emergency blanket

korkuyorum ama odum kopmuyor.

dusundum, evde isem kosarak sokaga cikicam. duz giris evdeyim zaten.
  • jimicik  (12.06.17 17:07:30 ~ 17:36:04) 
yok, hayır, ölürüm herhalde

kitleniyorum ben. çantayı alacağım da kaç kat aşağı ineceğim de...tost olurum.
  • passion rules the game  (12.06.17 17:09:04) 
hayır. bu depremde house of cards izliyordum. yerimden kalkmadım bile. yeni binada oturup da depremden korkmak çok saçma geliyor bana.


  • catch the arrow  (12.06.17 17:12:46) 
deprem çantam yok acil durum çantam var. zombi saldırısı olur, beklenmedik durumlar olur, deprem olur outdoor gezilerim olur o tarz yerlere giderken aldığım içerisinde gerekli acil durum toolları olan bir ufak kozmetik çantam var.


  • kurnaz  (12.06.17 17:13:24 ~ 17:13:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.