[]

Cem adrian spotify

Spotifyde niye yok Cem adrian?O kadar para veriyoruz dinlemek lazım.




 
O kadar para da en fazla 15 lira. Dünyayı satın aldığını filan zannediyor sanırım bu kafada olanlar. Para verdik diye her istediğimizin olma garantisi yok.


  • devilred  (12.06.17 15:58:20) 
@devilred

Her istedigimiz degil ama önemli ve cok bilinen sanatcilarin olmasi gerekir, Cem'de onlardan biri.
  • maria puder  (12.06.17 16:02:03) 
bir sanatçının albümü en düşük 20-25 lira. o kadar para da vermiyoruz yani haftada yüzlerce şarkı dinlediğimiz platforma. kendi isteği ile çekildi +1.


  • golgi aygıtı  (12.06.17 16:02:08) 
Bu Spotify'ın verebileceği bir karar değil. Sanatçının isteği doğrultusunda gerçekleşir. Ki zaten Cem Adrian eserlerinin bu tür platformlarda bulunmaması kararını kendi vermiş.


  • Skey295  (12.06.17 16:13:59) 
Bireysel olarak "o kadar" para vermiyoruz ama milyonlarca insan spotify'ı kullanıyor, büyük paralar dönüyor yani, kullanıcı sayısı gittikçe de artıyor. Yüzlerce şarkı dinliyoruz ama zaten biz de bir kerelik değil, her ay veriyoruz bu parayı. O yüzden her ay verdiğim 15 TL'yi küçümsemiyorum ben.
Ha belki bu parayı müzisyenler değil, yapımcılar kazanıyor, orasını bilemem. Zaten albüm satışlarının da kazananı yapımcı oluyor.

Cem Adrian çekilmese iyiydi evet, severdim, ama kendi kararı. Müzik sektörüne toptan tepki koydu adam.
  • peggy  (12.06.17 16:14:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.