[]

kahve cekirdegini nasi yapicaz

Sirkete kahve aldik cekirdek almisiz. Bunu nerde cektirebiliriz. Acik kahve yani. Actik da. 1 kilo kahve var orfada. Kartal bostanci kucukyali maltepe neresi kac liraya yapar acaba.




 
Emin değilim ama bence Starbucks yapar. Bir kupa falan alıp rica ederseniz yaparlar diye düşünüyor ve umut ediyorum.


  • yalnizliktan devren kiralik  (12.06.17 14:52:37) 
kuruyemişçide, ücretini takdim ederek.


  • manuel mandalina  (12.06.17 14:58:02) 
madem çekirdek almışsınız, bir de değirmen alın taze taze çekip içersiniz. tabii bu dediğim filtre kahve yapıyorsanız geçerli, türk kahvesi ve espresso için tavsiye ettiğim değirmen yeterli değil.

www.akakce.com


kahve zincirleri kahveyi kendilerinden almadıysanız kahve çekmiyorlar.
  • inheritance  (12.06.17 14:58:52 ~ 15:01:38) 
beşiktaş tarafına getirebilirseniz ben ücretsiz çekimini sağlarım. bulunduğunuz konumda da yeni nesil coffee shop görürseniz rica ederseniz asla geri çevireceklerini düşünmüyorum.


  • kara olmayan inci  (12.06.17 15:30:05) 
tchibo'dan cekirdek alirken satici ozellikle tembihledi, bunu sonra bize ceker misiniz diye getirirseniz cekmiyoruz haberiniz olsun dedi. cekirdegi onlardan almis olmama ragmen hem de.

sinbo'nun kahve ogutucusu 45tl. 4 kisi birlesse 10'ar tl verse olur. ya da eminonunden sozen kahve degirmeni alabilirsiniz.
  • jimicik  (12.06.17 15:47:32) 
Starbucks'a götürün, orda çekerler. Nasıl çekelim diye soracaklar. Artık filtre türüne göre söylersiniz. Mesela kağıt filtre.

Ücret alacaklarını sanmıyorum.
  • himmet dayi  (12.06.17 15:48:16) 
değirmen alın, haftalık ihtiyacınız kadar her hafta öğütün. hep taze kahve içersiniz.


  • theli  (12.06.17 15:51:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.