[]

1 ay ne kadar harcarım sizce ?

20 30 gün arası ingiltre iskoçya ve irlandaya gideceğim.Sizce minumum harcamam ne olur ?




 
2000 TL min


  • coldnick  (12.06.17 12:50:00) 
Otel hostele para vereceksen bence en azından gecelik ortalama 25 poundu falan gözden çıkar. Bu bile zaten 2'bini geçer kendi başına. Vizedir, uçaktır derken 6 bin tl harcarsın diyorum rahat.


  • noluyo yaa  (12.06.17 13:05:08) 
bana göre, avrupa'nın diğer ülkelerinde 1 ayda minimum 6 bin tl harcanıyor, ada ve çevresi daha pahalı olduğu için 7 bin min diyorum.


  • makarnavodka  (12.06.17 13:41:37) 
1 ayda 7 farklı şehri gezmek için yola çıktım (şuan cardifften bildiriyorum :) )
1 ayda gecelik ortalama £18 pound a ayarlamışım (kaldığım hosteller genellikle 6 kişilik karma hostel)
national expressten biletlerimi aldım toplam £100 ü geçmedi
iskoçya veya irlanda değil rotam central uk,
1 ay içerisinde geleceksen belki yollarda kesişiriz
  • part time pollyanna  (12.06.17 21:36:45) 
söylemeyi unuttum, günlük yemek olarak tescodan deal meal yapıyorum onunla birlikte ortalama £6 a yemek kahve vs günlük harcamam oluyor
alkolu dışardan alıp içmek ucuz ama bana keyifli gelmiyor pubta veya cafede içmek daha çok hoşuma gidiyor, en çok harcama da oraya gidiyor haberin olsun (keyfi bir durum yani, burayı kısıp baya tasarruf edebilirsin)

  • part time pollyanna  (12.06.17 21:40:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.