[]

Sağ baldırda sancı

Bir hafta on gün kadardır sağ arka baldırımda sadece oturduğum zamanlarda aşırı bir sancı oluyor. Bu sancı zaman zaman yukarı doğru çıkıp kasıklarıma da vuruyor. Daha önce böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı ?




 
ön baldır diye bir yer yok zaten. baldırın neresi olduğunu bildiğinden emin misin? baldır şurası: img.webmd.com
oradan ta yukarıya kadar sancı varsa, arada uyuşma da varsa fıtık olabilir. mineral eksikliği de yapabiliyor.

  • alperz  (12.06.17 10:24:37) 
Baldır diye üst tarafı diyorsun sanırım. Fıtık olabilir.


  • arnold schwarzeneger  (12.06.17 10:39:35) 
www.baldir.gen.tr

Gastroenemius yazan yer evet.
  • dedim sozluk falan beni bozar  (12.06.17 10:53:10) 
Gece uyurken giren ve sizin hatırlamadığınız kramplar olabilir. Arkadaşın dediği gibi fıtık yada siyatiğe bası yapan bir sıkışma olabilir. Veya daha derinde bir ağrı ise dolaşım sorunundan kaynaklanıyor olabilir. Sıcaklardan dolayı elektrolit dengesi bozulduysa krampa neden olur. Bir iki şişe soda içmek bana fayda ediyor bu durumlarda. Dolaşım kaynaklıysa çocuk aspirinini birkaç gün içiyorum. Diğeri için ise siyatiği rahatlatan hareketler var. Sert bir yere sırt üstü uzanıp dizi karına doğru çekmek, aynı pozisyonda her iki dizi karnına doğru çekerek mekik gibi kalkmaya çalışmak şeklinde. Çok zorlamamak lazım yaparken.


  • curukturpkokusu  (12.06.17 11:04:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.