[]

umutlu musunuz?

iş, aşk, para, memleket meselelerinde... "iyi olacak" diyorum ben hep.

biter mi bu saçmalıklar, güzel günler görür müyüz çocuklar?


 
Görmeyiz. Her şeyin kötüye gitmek gibi bir huyu var.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (12.06.17 02:14:05) 
iş, aşk, para konusunda umutluyum. memleket konusunda ise tam tersi karanlığım. içim şişti artık karamsarlıktan.


  • olkol  (12.06.17 02:27:26) 
hiçbir şey aynı kalmaz.
o yüzden her zaman umut vardır.

  • blatta hiberna  (12.06.17 02:29:56) 
Ya hem de nasıl. Ama bence bu sadece umut değil. Mesela ben işlerimi çok iyi planlıyorum ve geçmişten ders çıkarıyorum. Dolayısıyla gelecek için daha iyi işler çıkaracağımı biliyorum. Bu çıkarımı yapabildiğim için gelecekten umutluyum.
Diğer yandan; hayatta saçmalıklar bitmez. Mutlu olmasını öğrenebilmek lazım. Güzel bi yemek yapmak, hoş biriyle tanışmak, tanıdık bi yüzle selamlaşmak, mahalledeki çocuklarla oynamak, arkadaşlarla derin bi sohbete dalmak, komik bi şaka duymak, yeni bi diziye başlamak, aylar sonra bisiklete binmek, yoldaki kediyi sevmek, hareketli bi şarkıya denk gelmek... Bunlar oluyorken mutsuz olunmaz. Unutma ki her şeyin çaresi var. Baktığın yerde pozitif olan ne varsa onu görmesini bilmen lazım. Yok mu sözlükte ya da burada sebepsiz yere kanının ısındığı birisi? Mesaj at hemen şimdi. Birilerini mutlu et, onlar da seni mutlu edecekler.
Hayat bu kadar güzelken de umut bitmez.
  • norek  (12.06.17 02:58:33 ~ 02:59:03) 
umut şu an en çok ihtiyacım olan şey. en küçük kırıntıya bilee sevinecek durumdayım.


  • [GODDARD]  (12.06.17 03:08:04) 
hayır. beklentin düşecek, alışacaksın. başka şekillerde mutlu olacaksın. her şeyde başarılı olabilen azınlıkta değilsen. ki onların da başka türlü sorunları, aşması gereken engelleri olabiliyor. tavsiyem, fazla ciddiye alma hayatı ve olanları. olabildiğince sinirlerini bozmadan. geçinmeye bak.


  • degilim  (12.06.17 03:19:27) 
Bir umuttur yaşatan insanı.
Güzel günler görme umudumuz olmasa, yaşamın ne çekilir yanı kalır?

  • diffarentiationation  (12.06.17 04:55:25) 
Tabi ki değiliz :)


  • gkct  (12.06.17 10:50:09) 
Hayır.


  • i m cool with that  (12.06.17 10:52:56) 
artık umutlanmamam gerektiğini düşünüyorum çünkü umut olunca sorumluluğu ona yükleyip hiçbir şey yapmıyorum. sadece belirsizlik var şu anda.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (12.06.17 12:30:04) 
  • soulforge d  (12.06.17 12:35:36) 
bitmez. umutlu değilim.


  • nick konusunda kararsizim  (12.06.17 12:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.