[]

Yüzlerce Kedi Besleyen Çilekeşe Kuru Mama Yardımı Yapmak İster misiniz?

Bu videoyu youtube de gördüm sizler de videoyu izlerseniz bu çilekeş adamın her gün yüzlerce kediyi doyurduğunu göreceksiniz.

Cep Hikayeleri / No:20 / Filipinli Hassan

www.youtube.com

Videoyu yükleyen kişiden Hassan Ahmed amcanın cep telefonunu aldım. Bana tam olarak yazılanlar bunlar.

Teşekkürler. Hassan Bey'in telefonu 0545 890 49 15 yaşadığı yeri tam olarak bilmiyoruz ama Bilim Sanat Vakfı'nın arkasındaki binadayım demişti konuşurken. Sizinle röportaj yapmışlar Haliç'te derseniz bizi hatırlayacaktır. Çok teşekkürler yardımınız için şimdiden.

Umarım kendisini arar ve kuru mama yardımında bulunursunuz.

Not: mutekebbir Hassan Ahmed amcanın ev adresini öğrenmiş ve yazmış kendisine çok teşekkürler. Hacı Kadın Mahallesi Molla Şemseddin Cami Sokak No: 9 Vefa Fatih İstanbul Sizlerde Hassan Ahmed amca ile telefonda konuşup İstanbul'daysanız ve imkanınız varsa mamaları bizzat kendisine verirseniz çok iyi olur. Tavsiyem kendiniz gitmeyecek ve internet üzerinden kargo ile sipariş verecekseniz yurtiçi kargo ile değil başka bir kargo şirketi ile sipariş verin. Ben aras ve ups kullanıyorum memnunum ama yurtiçi kargodan çok ciddi şikayetler var kendiniz de internetten araştırıp öğrenebilirsiniz. Ben kısırlaştırmaya çok değer veren bir hayvanseverim çünkü İstanbul şartlarında zaten doğan yavruların çoğu ölüyorlar, fırsat bulduğumuz zaman bir arkadaşla beraber bu iyi yürekli hayvanseverin doyurma güzergahındaki dişi kedileri kısırlaştırtacağız.

 
Şimdi kim arayıp da adres öğrenecek diyenler ya da zamanı olmayanlar için amme hizmeti olsun;
Adres:
Hacı Kadın Mahallesi
Molla Şemseddin Cami Sokak No:9 Vefa / Fatih / İstanbul

Mekan yıkıntı gibi göründüğü için kargo şirketleri yanılabilir kargoya verdikten sonra ararsanız iyi olur dediler.
Ben pek uzak olmadığım için kendim götürmeyi düşünüyorum.

Duyuru için teşekkürler.
  • mutekebbir  (12.06.17 14:50:05) 
@yorgunum @mutekebbir çok teşekkürler. elimden geleni yapacağım ben de.


  • bir garip melek  (12.06.17 16:24:35 ~ 16:24:40) 
Sayın mutekebbir desteğinize çok teşekkürler.

Bu çilekeş adama kediler için desteğinizden dolayı teşekkürler. Mamaları sizin bizzat vermeniz çok daha iyi olur.

Ben kısırlaştırmaya çok değer veren bir hayvanseverim çünkü İstanbul şartlarında zaten doğan yavruların çoğu ölüyorlar, fırsat bulduğumuz zaman bir arkadaşla beraber bu iyi yürekli hayvanseverin doyurma güzergahındaki dişi kedileri kısırlaştırtacağız.
  • yorgunum  (13.06.17 06:32:01) 
Sayın ardacan İstanbul'daysanız ve aracınız varsa Hassan Ahmed amcanın cep telefonunu ve açık adresini yazdık, telefonda konuşup zaman kararlaştırıp kendiniz götürseniz iyi olur.

Eğer İstanbul'da değilseniz ya da İstanbul'daysanız ama aracınız yoksa kargo şirketine Hassan Ahmed amcanın açık adresini ve telefonunu yazarsanız herhalde ulaşır.

Tavsiyem yurt içi kargo ile sipariş vermeyin. Bu şirket hakkında çok ciddi şikayetler var. Birçok kişiye evde oldukları halde gitmiyorlar google.com da yurtiçi kargo şikayetleri diye arayın yotube.com da yurtiçi kargo şikayetleri diye arayın birçok mağdurun yüklediği videoları görürsünüz.

Mamalarının türünün çok fark edeceğini sanmam tavsiye isterseniz ben size temizmama.com dan Micho Adult Cat Tavuklu (Hamsi ve Pirinç eşliğinde) Yetişkin Kedi Maması 15 kg 79.5 tl ve Mito Mix Adult Cat Tavuklu ve Renkli Taneli Yetişkin Kedi Maması 74.5 tl tavsiye ederim.

Tekrar çok teşekkürler.
  • yorgunum  (13.06.17 06:58:57) 
Hassan Ahmed beyin evine gidenler olursa bana özelden yazsınlar belki bir sonraki sefere birlikte gideriz.


  • yorgunum  (16.06.17 15:47:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.