[]

Bedava orjinal windows10

Normal Windows'un kendi sitesinden dosyaları indirip, internetteki ücretsiz product keylerle windowsu aktif edenler var. Bunun olayı nedir? Geçici mi oluyor bu durum? Bir de şu 35 liraya OEM key satanlar var. Onların sonradan iptal olma gibi bi durumu var mı?




 
O keyler muhtemelen internete bağlı olmadığın durumda aktiflestirmek için kullanılabilecek keylerdir. Hiç de denemedim bilemiyorum Ama tavsiye etmem. Tam gereken zamanda sorun çıkarabilir windows. 35 liraya satılan keylere gelince bunların hangi sürüm olduğuna bakmak lazım. Basic sürüm filan olursa evde kullanımda sorun çıkarabilir. Bilgisayara program filan kuramayacak yaşlı anne babaya filan alınacaksa belki alınabilir. Onun haricinde pro sürüm veya single language sürüm de evde kullanılabilir. Surume göre fiyatı normal de diyemeyeceğim. İlk zamanlar 25 liraya filan satılıyordu keyler. Sistem açığından dolayı herkes alıyordu. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ücretsiz alan da çok oldu. O ara ücretsiz denk getirenler çokça almış ve şuan satıyor olabilir. Denemeden bilmek pek mümkün değil. Referansları varsa satan kişinin onlardan yararlanılabilir.


  • virvirvir virvirvir  (12.06.17 02:00:34) 
Win 10 pro hocam bu fiyata satılanlar. Hepsi 5 yıldız vermiş satın alanların sorun yok diye.


  • oddyseus  (12.06.17 02:05:47) 
O zaman dediğim gibi ucuzken veya ucretsizken alınmış olabilir. Alıp geçerim diyorsan al direk uğraşma veya ücretsiz olsun dersen bildiğim kadarıyla w8 ve w8.1 keyleri w10 için kullanılabiliyor. Dreamspark diye bı site var Windows kendi ürünlerini öğrencilere ücretsiz veriyor. Okulun mailine sahip olman yetiyordu en son. Onu bı araştır. W8 keyi alıp w10 kurup w8 keyi ile aktiflestirebilirsin. Öncesinde bı araştır istersen ona göre iki yoldan da devam edebilirsin.


  • virvirvir virvirvir  (12.06.17 02:16:16) 
Dreamspark yapacaktım dün, w 8.1 keyi diye uğraşmadım açıkçası. Söylediğiniz iyi oldu. Bir araştırayım.


  • oddyseus  (12.06.17 02:21:12) 
hocam para vermeyin
win 7 kurun ultimate
daz loader ile orjinal hale getirin
compatibility upgrade diye win 10 a yukseltin
problim solved
ucretsiz lisanslı win10
  • kingcyrax  (12.06.17 05:44:14) 
kingcyrax, win7'deb hala yapılabiliyor mu o upgrade? Geçen sene sona ermemiş miydi?


  • oddyseus  (12.06.17 20:03:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.