[]

whatsapp grubunda yanlışlıkla paylaşılan video

Kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüş durumda. Kuzenimle paylaştığım video, işyeri whatsapp grubuna gitmiş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Az önce nasıl olduğunu anlamaya çalışırken gördüm ki bana gelen videoyu forwardlayınca sık görüşülenler çıkmış en üstte, kuzen de orada, ama bi altta da işyeri grubu var. Elim oraya da değdi demek ki. Artık geç, sıçtık, çaresi yok.

Yalnız 2 sorum var: 1- Grup yöneticisi bu medyayı gruptan kaldırabilir mi?

2- Ben bu a.q whatsapp ını zaten mecburiyetten kullanıyorum, bari bana bazı grupları şifreleme vs. şansı versin. Ya da en azından birilerine bi şey gönderirken sık görüşülenler ayağına grupları önüme çıkartmasın. Yok mu böyle bir önlem? (yoksa da allah belalarını versin, bu kadar basit bir şeyi düşünemedikleri için)

 
İstediğiniz kişi ya da grupları son konusulanlar listesinde en yukarıya sabitleyebilirsiniz. Diyalog kısmına gelmeden konusmaya uzun basarak yukardan raptiye işaretini seçin.


  • norek  (11.06.17 19:56:02 ~ 19:57:43) 
Malesef çaresi yok. Ben yanlışlıkla mesaj gönderme ihtimaline karşı bazı konuşmaları arşive atıyorum karşıma çıkmasın diye


  • gazozailacatmauzmani  (11.06.17 20:13:23) 
Böyle durumlar için şöyle bir planım var. Gerçi sizinkisi olmuş bitmiş ama ilerde yine başınıza gelirse diye. Örneğin arkadaşınıza göndereyim derken istemediğiniz bir gruba +18 foto attınız. Hemen internetten o fotoya benzer 8-10 tane daha fotoğraf bulup onları da gruba atacaksınız. Fotografların arasına da saçma sapan şeyler yazacaksınız. Sonra whatsapp tane bir süreliğine çıkıp (offline olup) tekrar girecek ve gruba telefonunuza virüs girdiğini ve bunları onun gönderdiğini söyleyeceksiniz. Yeme ihtimalleri normalden çok yüksek olacaktır.

Şu şekilde görünecek yani:

19:41:24 - kullanıcı>> +18 foto

19:41:54 - kullanıcı>> +18 foto

19:41:56 - kullanıcı>> hacked by 0rangeteam

19:41:58- kullanıcı>> +18 foto

19:42:02 - kullanıcı>> +18 foto

19:42:06 - kullanıcı>> +18 foto

19:42:10 - kullanıcı>> +18 foto

19:42:11 - kullanıcı>> hacked by 0rangeteam

19:42:13 - kullanıcı>> +18 foto

19:42:17 - kullanıcı>> +18 foto

19:42:19 - kullanıcı>> +18 foto
  • mr.goodcat  (11.06.17 20:38:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.