[]

Ne kadar yalnızsınız?

Niye yalnızsınız?


Bunu aşmak için ne yaptınız ya da yapıyorsunuz?

 
Çok yalnızım, yalnızlığım zorunlu tercih yüzünden. Bunu aşmak için hiçbir şey yapmıyorum.


  • tahin pekmez yoğurt  (11.06.17 18:33:43) 
Çok alıştım bu hale. Tek başıma karar almayı seviyorum. Şehir değiştirmek iş değiştirmek gezmek tozmak rahat geliyor. Aşmak için de bişi yapmıyorum. Pek yapasım da gelmiyo açıkçası. Bozuk muyum neyim acaba.


  • bartman  (11.06.17 18:45:13) 
yalnizim. bunu degistirmek icin hicbir sey yapmiyorum.

yalnizliktan vazgecmeye deger biri karsima cikmiyor. ben de zaten aramiyorum :)
  • tabudeviren  (11.06.17 19:05:10 ~ 12.06.17 00:31:20) 
Çok yalnızım... hem de çok. Bunu aşmak için elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama nafile. Sürekli duvarlara tosluyorum. İlkin bütün umutlarım ölüyor sonra yavaş yavaş acısı geçince başka umutlara sarılıyorum. Çünkü vazgeçemiyorum. Çünkü atamıyorum içimden. Ne hallere düştüm ya.


  • [GODDARD]  (12.06.17 00:04:42) 
Dünyadaki insan sayısı-1 kadar. Çünkü öyle. Bir şey yapmıyorum, canım istemiyor, belki isteyeceği zamanlar da gelir.


  • harvey  (12.06.17 00:13:55) 
çok yalnızım.

ailemden uzakta, tek başımayım istanbul'da. ikinci dereceden akrabalar ve bir dönem çok yakın olduklarımla birlikte, sonradan hayatıma giren arkadaşlar(!) var. ama aslında kimse yok...

akşama kadar ne geyikler çeviriyoruz iş yerinde. gel gör ki kan ağlar yürekler.

ne yapıyorum?

sözlükte, duyuruda takılıyorum.

ev-iş arkadaşlarıyla olabildiğince muhabbet/geyik...

hemen her gün ailemle görüşüyorum.

sözlüğün ve duyurunun birer zirvelerine katıldım.

"hayır" cenahından iki oluşuma takıldım birer kez. sarmadı çok.

sınıf farkı eski arkadaş dostlarla, çok sıkı da olsanız bir zamanlar, eski muhabbeti bitiriyor. bir de evlilik... aile kurmuşlar. çoluk çocuk.

biten bir sevgililik... sevgilimsi ilişkiler... saçmasapan, anlamsız, monoton bir hayat...
  • runagain  (12.06.17 00:29:19) 
Çok yalnızım triplerine girmek istemiyorum ama birileriyle bir şeyler paylaşmak, güzel şeyler hissetmek ve hayatın güzelliklerini bu insanla beraber keşfetmek istiyorum. Bunları yaşayabilecekken yalnız geçen zamanıma üzülüyorum. Insan bazen birlikteliğe bazen yalnızlığa hasret oluyor. Bir süredir birlikteliğe hasretim. Ne yapıyorsun kısmına gelirsek özel bir çabam yok.


  • zencipanda  (12.06.17 05:44:24) 
Sapyoseksüel olduğum içim yalnızım


  • MaNOfTheYear  (12.06.17 05:52:09) 
İstediğim kadar yalnız kalamıyorum.


  • arnold schwarzeneger  (12.06.17 09:13:44) 
bugün, son 3 yıl içerisinde aynı kadın tarafından 3. kez terk edildim. on numara yalnızım bugün.


  • captainobvious  (12.06.17 18:11:13) 
Çok. Okul bitti, sevgili terk etti. Çevre zaten pek yoktu şimdi hiç kalmadı. İş hayatından da bir halt olmuyor. Kurs murs baktım onların da saati uymuyor. Her şey daha güzel olacak derken daha kötü oldu. Asıl şimdi tam zamanıydı paylaşmanın ama radikal değişikliklere gidiceğim bir kaç ay sonra.


  • reactionic  (12.06.17 18:19:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.