[]

Dogu karadeniz

3-4 gunluk bir dgu karadeniz gezimiz olacak arkadaslarla. Trabzon'da inip artvin-batum-rize ve bolgedeki bilumum yaylalara gidecegiz; ama bilmedigim soyle bir durum var:

Ayder ve diger yaylalara, yuksek yerlere alti cok da yuksek olmayan arabalarla cikabilir miyiz? Opel astra veya renault clio mesela.. tesekkur ederim.


 
ayder dahil çoğuna çıkabilirsiniz. hemen her yer asfaltlanmış zaten. yokuşlar dik ve yollar dar. dikkatli gidin.

not: sümela kapalı yukarı çıksanız da bir şey göremezsiniz haberiniz olsun. batum'a 1 gününüzü ayırmanızı tavsiye ederim. dolu dolu gezersiniz. teleferiğe de mutlaka binin. trabzon'da konaklamayı uzungöl'de yapmanızı tavsiye ederim. otel fiyatları makuldü mayıs ayında ve müthiş bir doğası var.
  • golgi aygıtı  (11.06.17 17:09:44) 
sadece yayla gezecekseniz ayder asfalt,zilkale parke yol ama gayet düzgün. sonrasında palovit yaylası falan var. oralar için arazi aracı şart. artvinde karagöl var, ben gitmedim ama yolu asfaltmış.bayramda civic ile gideceğim. ayrıca borçka'da bi karagöl var orası başka, bilginiz olsun.oranın yolu kötü olabilir. trabzonda sümela,uzungöl yolları asfalt. yayla haricinde gezecekseniz de yardımcı olabilirim


  • demirr  (11.06.17 17:10:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.