[]

Geçmek bilmeyen boyun ağrısı

cuma gecesi bir boyun ağrısı peydah oldu. boynumun sağ tarafında başlayıp sırtıma doğru iniyor. ara ara sağ kürek kemiğimin hizasında uyuşma, karıncalanma hissi doğuruyor. ilk zamana göre yine hafifledi ancak 2 gün geçecek neredeyse hala bana mısın demiyor. başımı çevirirken kendisini hatırlatıyor. ağrının biraz üzerine gittiğimde de mideme vurup bulandırıyor.

daha önce de boyun ağrıları çekerdim. mesela camdan dışarı 10 dakikadan uzun bakarsam boynumun çevirdiğim tarafı ağrırdı. bir de farkında olmuyorum ama daha önce birkaç kişi otururken başımın sağa doğru eğildiğini söyledi. yamuk oturuyorum bir nevi. sağa meyil var. tortikollis'le ilgisi olur mu bilmiyorum ama boynumu düz tutabiliyorum.

ters bir hareket yaptığımı hatırlamıyorum. işim gereği sürekli bilgisayar başındayım. telefonla da oynarım bayağı. fakat önceden bu kadar uzun soluklu bir ağrı çekmemiştim.

bilgisi olan, yönlendirecek birileri yardım ederse sevinirim.

 
En son bitmek bilmeyen boyun ağrım olduğunda ve ağrı başka yerlere de vurduğunda 4 farklı yerde boyun fıtığım çıktı. Garantiye almak için lütfen bir doktora görünün ve mümkünse MR çektirin.


  • awareim  (11.06.17 14:56:49) 
Kulunç girmişse yakı rahatlatıyor. Ama uzun süreli ise baktırmakta yarar var.


  • hayde bre  (11.06.17 15:56:08) 
Boyun düzleşmesi ve fıtık olabilir. Bende boyun düzleşmesi var, her gün dediğin yerler ağrıyor. Fıtık var mı şu an için bilmiyorum, mr sonuçları çıkınca kesin olarak öğreneceğim ama doktorun şüphesi o yönde. Bir boyun mr'ı ve röntgeni iyi olur sana da.


  • devilred  (11.06.17 16:16:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.