[]

Çin malı lehim ciğerlerimi eritti

Arkadaşlar lehim yaparken ciğer yakmayan, insanı sinir hastası etmeyen kaliteli lehim almak istiyorum. Aynı zamanda ne çeşit lehim pastası flux tavsiye edersiniz. Hobi amaçlı smd parça lehimliyorum. Bazen vantilatör gibi büyük şeyleri tamir etmeye çalışıyorum.




 
lehim zaten solumaman gereken zehirli bi şey. yaptığın yeri sürekli havalandırman gerekiyor, tamir ettiğin vantilatörü duman doğrudan yukarı sana gelmesin diye kullanabilirsin. ne kadar faydası var bilmiyorum ama ben lehim yaparken ağzıma burnuma buff takıyorum.


  • yuto  (11.06.17 02:24:26) 
feray marka tel kullan. kalitelidir.


  • hemsta  (11.06.17 03:07:43) 
youtu.be

Soyle bir sey yapman daha mantikli olacaktir.
  • stereoseyfi  (11.06.17 03:17:01) 
lehim pastası asla kullanma at çöpe. lehim pastası asittir ve değidiği her şeye zarar verir.

türkiyeden flux alma digikey-farnell gibi sitelerden paraya kıy orjinal bir marka tüp flux al (15 usd) bunu da yapamıyorsan cep telefoncuların kullandığı düşük kalite de olsa işe gören sahte amtech rma fluxlardan al.

lehim teli olarak bulabilirsen multicore 0.4mm 60/40 birşey al.

elektrikçilerden değil de maker malzemeleri satan sitelerden satın alma yap.
direnc.net robotistan vs. vs.

çalışırken lehimin dumanını ufak bir fan ile kendinden uzaklaştır.
  • orpheus  (11.06.17 06:06:35 ~ 06:07:39) 
uygun maske ve havalandırma kullanmazsanız yavaş yavaş zehirlersiniz kendinizi.


  • renegade  (11.06.17 16:16:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.