[]

İphone 6s vs 7

6s: www.hepsiburada.com ---- 2700 TL

7: www.hepsiburada.com ----- 3850 TL

Androidden bezmiş birisi olarak iPhone kullanmaya karar verdim.
Son durum olarak 1150 TL'lik ne gibi bir fark olabilir?
Bir de 32 gb iphone 7 sıkıntılı alınacaksa 128 gb alınsın diyorlar, ne dersiniz? Gerçi bu fiyat farkıyla 6s alacağım muhtemelen.

 
plus'larda 128'in işlemcisi daha iyi çalışıyor diyorlardı ama 7 için durum ne bilmiyorum, duymadım öyle bir şey. yine plus'larda 3 gb ram var ama normal 7'de 2, 6s ile aynı yani.

neyse sözün özü işlemci farklı, kamera daha iyi galiba, bir de home tuşu farklı. ekranı bir tık daha iyi ama zaten bu sene oled gelince nanay olacak. 7 suya ve toza dayanıklı, kulaklık girişi yok. çok fotoğraf çekerim, ekran çok az da olsa iyi olsun dersen, home tuşuna uyuzsan 7 daha yeni ama bence de o fark verilmez.
  • passion rules the game  (10.06.17 12:59:37) 
Yalnız verdiğiniz linklerden biri 6s, diğeri 7 plus

128 GB 7 aldım 2 hafta önce 3750 TL.
32 GB 7 ise 3300 TL.

edit: yine de 600 liralık bir fark var mı? bence yok.
  • himmet dayi  (10.06.17 14:24:27 ~ 14:25:13) 
3 ay daha beklersen yenisi duyurulacak, 7'nin de 6S'in de fiyatı düşecek. Kur farkı gelir de iyice zamlanırsa bilemiyorum. Bende 6S 64 var, 7 ile öyle aşırı bir fark olacağını düşünmüyorum. Beklerim dersen bir sonraki modeli almak daha avantajlı olur, yoksa 6S de gayet iyi. Koyacak yerim olsa plus versiyonunu alırdım tabi.


  • Lim5  (10.06.17 14:56:19) 
Cidden plus linki vermişim :) Ama plus olmayanla arasındaki fark da 600 TL.
@lim5 hocam öyle yenisi çıkınca ucuzlar diye diye yıllar geçti benim :)

  • six packsiz  (10.06.17 21:11:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.