[]

Ornitolog bir arkadaş var mı?

Ben 1 aydır hem daha hızlı gideyim hem de biraz yeşil göreyim diye işe bir dağın eteğindeki yoldan gidip geliyorum. Dikkatimi çeken şey bir kuş. Bu kuş günün her saati hep aynı bölgede saatin kaç olduğuna bakmaksızın muhteşem şekilde cıvıldayıp ötüyor. Sesi müthiş hoşuma gidiyor. Her gün o bölgeden geçerken dinleyip geçiyorum.

Ek olarak: Kuşun sesini saat 8:00, 17:30, 24:00 da duydum. Yani sürekli aynı yerde(100-200 m2) aynı şekilde ötüyor. Benim arabayla yanında durup araba çalışırken bile onu dinlemem, ses yapmam onu rahatsız etmiyor. Sürekli ötüyor.


Elimde sadece 2 dakikalık ses kaydı var. Kaydı gece 12'de kaydettim. O sebeple şu an için fotoğrafı yok. 2. planım kuşu fotoğraflamak.

Ornitolog bir arkadaş varsa fotoğrafı çekinceye kadar ses kaydını göndersem dinleyip ne olabileceğine dair yorum yapabilir mi?

 
ornitolog gelene kadar, şunlardan biri olabilir mi acaba.

youtu.be

youtu.be (gece ötücüler)
  • kaichi  (10.06.17 03:04:32) 
arkadaşlarım var istersen sorabilirim onlara


  • mirty  (10.06.17 22:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.