[]

Laptop tavsiyesi (Asus, HP, Lenovo arasından)

3 laptop arasında kaldım. Şunlar:

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

Notebook'tan beklentim:
+ İnternette yavaşlama olmadan sorunsuz takılmadan dolaşmak
+ Ofis programlarını sorunsuz kullanmak, pdf dosyalarını rahat rahat açmak
+ Football Manager 2017-2018 hızlı şekilde oynayabilmek, belki 1-2 oyun daha
+ Film-dizi vs. izlerken ve yine yukarıdaki işleri yaparken çok ısınma yapmama, ses çıkmama, kapanmama...

Hangisini seçsem şimdi. Epey kararsız kaldım.

 
Hepsi birbirine oldukça yakın göründüğü için, üç bilgisayardan birini önermekten ziyade, herhangi bir sorunda servis desteğinin daha iyi olduğu bir markayı tercih etmeniz gerektiğini de göz önünde bulundurun mümkünse. Bu markaların kullanıcıları buna göre de bir fikir vereceklerdir.


  • tel tokasini duzelten samuray  (09.06.17 23:58:59) 
Teşekkürler :) Evet, öyleyse kullanıcı arkadaşlar varsa onlardan da yorum alalım :)


  • degilim  (10.06.17 00:07:19) 
Teşekkür ederim dostum, olsun bu vesileyle SSD'yi öğrenmiş oldum, anladığım kadarıyla epey faydalı bir şey. Biraz daha düşünürüm artık herhalde. Yine de okuyan arkadaşlar varsa kendi fikirlerini yazsınlar, okurum onları da.


  • degilim  (10.06.17 00:20:19) 
hp'nin i7-ssd olan modelini aldım, kasa aynı. tuşlarda arka aydınlatma olsaydı iyi olurdu diyorum sadece, onun dışında gayet şık, fakat performansı cok fark eder, ne desem yanlış olur. bu bilgisayarda oyun hariç dediklerinizi gayet rahat yaparsınız, ama oyunları biraz yavaş oynatır.
en az 8gb ram ve ssd tavsiye ederim, epey fark ettirir.
buymuş benimki:
www.hepsiburada.com
  • gkhncnzdgn  (10.06.17 01:55:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.