[]

macaristan vize basvuru / yapamadigim sorular

Selam. Annem ve kardesim agustos sonu kismetse 4 5 gunlugune macaristana gidecek. Ilk yurt disina cikislari. Pasaport yeni. Ben de bu isleri bilmiyorum. Sorularim soyle. Ne yapmak lazim ki vize almakta sikinti cikmasin. Formu doldururken supheye dusuyoruz cunku.

1. Macaristanda dayim var. Sureli 6 ayda bir yenilenen oturma izni varmis. Ona gidecekler. Ama avrupa birligi vatandasi faln degiller tabi. Simdi burda sormustum turistik mi secelim aile arkadas ziyareti mi secelim diye. Dediler ki turistik secin. E o zaman ortada kalacak yer bilgisi yok. Adamlar demez mi ne is diye. Hadi diyelim ki aile arkadas ziyareti dedik. E o zaman da sey diyo formda, ab vatandasi olan akrabaya ait sahsi bilgiler. Gerci sanirim onu davet gonderecek kisi olarak demiyor. Yani varsa ab vatandasi akraba yaz manasinda sanki. Ne diyorsunuz ne yapsak.

2. Annem ev hanimi. Bi ev kirasi var geliri. Kardesim ogrenci. Geliri yok. Napacuk. Geziniz boyunca seyahat ve genel masraflar kim tarafindan karsilanacak diyor. Ya basvuru sahibi tarafindan ya da sponsor karsilayacak diyor. Basvuru sahibi tarafindan isaretleyip gecim kaynaginda nakit kredi ve ulasim bedeli odenmistiri mi isaretleyelim. Yoksa sponsor karsilayacak mi diyelim. Ya burasi cok karisik. Ikisinden de isaretlemek lazim ama hangisi diyor. Onlarin evinde kalcaz, bileti aldik, paramiz var. Napixam anlamadim.

Yardimlarinizi rica ederim.

 
ilk durum için genelde yapılan iptali ücretsiz olan sahte rezervasyon yapmak. vize başvurusundan sonra iptal edersiniz.


  • pide  (09.06.17 23:02:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.